Valószínűleg hüvelygombát kaptam a pasimtól. Hogy tudjuk kideríteni, hogy van valami ilyen fertőzése? És kezelni hogyan?
Szépen leírta pár ember, hogy hogyan kell kezelni, megy ilyesmi, de azzal NEM tudok egyetérteni, hogy a pasid mindenképpen félrejátszott... Nem tudom megérteni, minek kell uszítani a nőket a barátaik ellen.
Én meg azt nem tudom megérteni, miért nem lehet megtanulni rendesen értelmezni a szöveget, mielőtt válaszolsz. Azt írtuk, hogy HA a pasitól kapta el, akkor a pasi félrelépett, nem pedig azt, hogy biztosan félrelépett. Sokkal velószínűbb, hogy fordítva történt a dolog és a pasi kapta meg a csajtól, de a csaj szerint ő kapta el a barátjától, ezért írtuk, hogy ha ez igaz, akkor csalja a srác.
Volt valami olyan is, hogy ha biztos benne, hogy a pasijától kapta el, akkor félrekefél. Ez nekem úgy tűnik, hogy azt sugallja, hogy biztosan lehet tudni azt, hogy a fiújától kapta el. Bárhonnan elkaphatja egy nő, sajnos. Lehet, hogy anyunál az otthoni wc-ről, mert valami antibiotikum előhozta. Lehet, hogy egy nyilvános wc-ben, de lehet, hogy te szedtél antibiotikumot. De már felsorolták mindet. Akár nyilvános fürdőkben/strandon is lehet kapni. Ezért mondtam az uszítás részét, és ezért zavar a dolog. Ha a doki meg is mondja, hogy a srác szintén gombás, akkor is elkaphatta a csajtól. Ezt nem fogja biztosan tudni, ennyi. Csak mérgemben nem akartam ennyire kifejteni.
Amúgy igazad lehet, kicsit túlreagáltam. Bocs érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!