Méhtükrözésetek volt már? Milyen betegségeket tudnak vele kideríteni, amik a beágyazódást zavarhatjak? Milyen érzés a vizsgálat?
histeroscopiám (azt hiszem így kell írni) volt. Kiderítették, hogy a méhem alja nem domború, hanem enyhén homorú, ez nehezíti a teherbeesést. "súlyosabb" esetben azt is ki tudják deríteni, hogy nem-e kétszavú a méhed. A vizsgálatot altatásban végezték, reggel mentem este jöttem is haza. Utána egy kicsit véreztem és egy kicsi fájdalmat éreztem. A vizsgálat előtt pár órával (mivel még nem szültem akkor) felhelyeztek egy gyógyszeres rúdat, ami kitágított annyira, hogy a műszert fel tudták tolni.
Összeségében fájdalomra kb olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat.
Nekem lapar műtét alatt csinálták, egy füst alatt. Altatásban, úgyhogy nem tudok róla mondani semmit. Nekem nagyon fájt utána a hasam, de az lehet mástól is, mert PCO miatt műtöttek (leégették a cisztákat), meg átjárhatóságim is volt. De Én úgy tudom, hogy mindenkinél altatásban csinálják. Azt tudják vele megnézni, hogy minden OK-e a méheddel.
Remélem tudtam segíteni.
Egy kérdést Én is felteszek: Neked miért fogják csinálni? Nem ágyazódik be a baba?
Sok siert Neked.
Nem ágyazódik be, azért kellene a vizsgálat. Csak azt nem tudom, h van-e értelme, úgy értem, ki tudnak-e deríteni olyasmit, ami gyógyítható. Kontrasztanyagos méhátvilágítás már volt, ott azért gondolom, kiderült volna, ha valakmi durva eltérés van, pl. kétszarvú méh.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!