Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet zavaró tényező egy...

Ez lehet zavaró tényező egy szexuális kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nincs fitymám. Nem vagyok zsidó,ez nálam egy genetikai rendellenesség. Szóval lehet probléma?
2011. febr. 9. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Genetikai rendellenesség? Nem lehet, hogy kiskorodban körülmetéltek, mert fitymaszűkületed volt? Amúgy vannak országok, ahol függetlenül attól, hogy ki zsidó és ki nem, majdnem mindenkit körülmetélnek (pl. USA). Ennek egészségügyi oka van leginkább, mert így könnyebb tisztán tartani a szerszámot. Ha nekik nincs gondjuk vele, akkor neked se lesz (állítólag még tovább is bírják).
2011. febr. 9. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:

ez igaz nyugi ne foglalkozz vele és tény tovább birod majd

és ennek a csajok naon tudnak örűlni tomm én lány ismijeim mind monták mien jó egy olyan pasi XD

2011. febr. 11. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Hali!

Miért lenne probléma? Akiket TKM-eltek (teljesen körülmetéltek), azoknak sincs, és nekik sem okoz egészséges állapotban problémát.

Régről íme egy hasonló kérdés...:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Azonban olyannal ill. olyan esettel még nem találkoztam, ahol alapból nincs fityma, mert az adott illető fitymátlanul született. :-o

Az előbbi linkben leírottakat sem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, az infót alig néhány helyen olvastam a neten. Élőben azonban ez kicsit másként műxik, és bevallom ritka kuriózumnak tartom a te esetedet, ebből kifolyólag kérdezném meg tőled, kedves Kérdező, hogy most te hány éves vagy, ill. ha kérdeznék a fitymádról, akkor nem veszed-e tolakodásnak, nem kezdesz el rólam sztereotípiákat kitalálni (mint egyes rosszmájúak), és számít6ok-e őszinte válaszokra a részedről?

Üdv: EE

2011. febr. 18. 05:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Én csak hallottam eddig ilyenről, de még soha nem láttam ilyet. Nagyon ritka ez, a zsidóknál van külön erre is egy szabály, ha fityma nélkül születik valaki, akkor is meg kell szúrni a péniszt 8 napos korban, hogy kicsöppenjen a vér... (no comment)

Nincs varrat, meg semmi... el nem tudom képzelni, hogy néz ki...!

2011. febr. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!