Ez lehet zavaró tényező egy szexuális kapcsolatban?
ez igaz nyugi ne foglalkozz vele és tény tovább birod majd
és ennek a csajok naon tudnak örűlni tomm én lány ismijeim mind monták mien jó egy olyan pasi XD
Hali!
Miért lenne probléma? Akiket TKM-eltek (teljesen körülmetéltek), azoknak sincs, és nekik sem okoz egészséges állapotban problémát.
Régről íme egy hasonló kérdés...:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Azonban olyannal ill. olyan esettel még nem találkoztam, ahol alapból nincs fityma, mert az adott illető fitymátlanul született. :-o
Az előbbi linkben leírottakat sem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, az infót alig néhány helyen olvastam a neten. Élőben azonban ez kicsit másként műxik, és bevallom ritka kuriózumnak tartom a te esetedet, ebből kifolyólag kérdezném meg tőled, kedves Kérdező, hogy most te hány éves vagy, ill. ha kérdeznék a fitymádról, akkor nem veszed-e tolakodásnak, nem kezdesz el rólam sztereotípiákat kitalálni (mint egyes rosszmájúak), és számít6ok-e őszinte válaszokra a részedről?
Üdv: EE
Én csak hallottam eddig ilyenről, de még soha nem láttam ilyet. Nagyon ritka ez, a zsidóknál van külön erre is egy szabály, ha fityma nélkül születik valaki, akkor is meg kell szúrni a péniszt 8 napos korban, hogy kicsöppenjen a vér... (no comment)
Nincs varrat, meg semmi... el nem tudom képzelni, hogy néz ki...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!