Ha fitymaszűkületem van akkor mit fognak csinálni/mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a fitymám sem állva sem petyhüdten nem megy a makk alá ahogy normálisan kéne. Ez már metélést jelent vagy elég csak valami kenőcs/vagy valami alternatív megoldás. NAgyon nem szeretnék metélve lenni....2016. jan. 22. 14:52
21/25 anonim válasza:
20-as megtaláltam mit írtál és igen a válasz.Erről a papsajtról még nem is hallottam,jó volt erről is olvasni.
De azért a kis srác írhatna hogy mennyire megy hátra a fitymája legalább
22/25 anonim válasza:
Nekem a megmentést a Himalaya MULTIPURPOSE Cream hozta meg. Pici 20g-os krém, Rossmanban vettem 499 Ft. Felpuhította szépen. Sebes bőrre is kenhető. Már készültem épp az urulógiára, de ez a krém megmentett tőle. Azóta minden rendben van, meggyógyultam 100% !
23/25 anonim válasza:
22-es örülök neked.
Szetintem ha tudod írd le a tapasztalatod,a te történeted (akár privátban)lehet hasznos lehet ennek a kis srácnak.
24/25 anonim válasza:
Sziasztok most en is kerdeznek.. Van egy ismerosom aki azt mondta hogy mar egesz jol mukodik neki de nem meri a makk moge huzni mert fel hogy nem jon vissza.. Ilyenkor mitcsinaljon?
25/25 anonim válasza:
Nyújtsa még. Egy idő után úgyis annyira nyilvánvalóan nagyobb lesz a fityma átmérője, hogy már nem fog parázni tőle.
Mérésre próbálja meg mondjuk azt, hogy hány ujját tudja bedugni a bőr alá, ha 2-nél több, akkor már nem lesz gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!