Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megoldható-e otthoni kezelésse...

Megoldható-e otthoni kezeléssel a fitymaszűkületem?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, sajnos pár hónapja jöttem rá, hogy fitymaszűkületem van. Elvileg kiskoromban nem volt, de mivel elég maradi voltam kb. 17 éves koromban tudtam meg, hogy ennek fel kellene jönnie. Innestől kezdve kezdtem el meleg vízben probálni felhúzni, persze voltak kihagyások. De most ott tartok, hogy pegyhüdt állapotban könyedén feljön, de már merev állapotba nem. És lenne még egy olyan problémám, hogy a fitymám nagyon érzékeny, vagyis nemtudom végig húzni rajta az újam, mert annyira érzékeny. Ha hozzá érek akkor nincs semmi baj, de ha már mozgatom az ujjam au úgy nem jó. (Bocsánat ha nem fogalmazok érthetően) Megtudnám-e oldani ezeket a problémákat itthon, hogy teljesen rendbe jöjjek. (Megkérem mindenkit, hogy csak akkor írjon hozzá, ha otthon van a témában.)

2016. jan. 5. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A makkod erzekenysege teljesen normális
2016. jan. 5. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
ez csak részleges fitymaszűkület, amikor maszturbálsz, csináld olajjal és próbáld lejjebb húzni, de óvatosan, a meleg vizes módszer is jó, csak kitartóan csináld.
2016. jan. 5. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
A legszebb éveidet elszarakodod otthoni húzogatással. Menj el urológushoz, ő majd segít. Ugye férfi vagy?
2016. jan. 5. 16:37
 4/9 A kérdező kommentje:
A legszebb éveim? Én nem csak ezeket az éveimet fogom élvezni, hanem az egész életem. És nem akarok elmenni urulógushoz, megkértem, hogy csak azok írjanak ide akik segíteni szeretének. Az ilyen tanácsok, hogy "menjek el és legyek férfi" hidegen hagynak.
2016. jan. 5. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem oldható meg.
2016. jan. 5. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

De ha szerencséd van és elég kitartó vagy minden nap 15-20 percet a fitymád tornáztatására tudsz szánni vagy meleg vízben tornáztatod és akkor is folytatod hanmar merev a péniszed mert a hiba mereven van vagy ezt nem vízben hanem sikosító segítsgével vêgzed.

Tudom nem akarsz urológushoz menni,de leírom ha később mégis elmennél hogyan tusz.Beutaló oda nem kell csak a rendelési időre elmész vagy telefonon bejelentkezel,tb kártyát,személyit viszel.De lehet az orvos is csak szteroidos krémet írna fel.

2016. jan. 5. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
14%
A meleg víz itt már nem ér semmit sem .Majd talán a fél napot a fürdőben tölti .
2016. jan. 5. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

A fityma tornáztatása segíthet.

De ez attól függ ha merev a pénisze mennyire tudja mêgis a fitymát hátrahúzni?

2016. jan. 5. 19:30
 9/9 anonim válasza:
63%
Hogy van az, hogy 19 éves korodig nem kezdtél vele semmit? Hogyan lehet így szexuális életet élni?
2016. jan. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!