Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fitymaszűkületem van akkor...

Ha fitymaszűkületem van akkor mit fognak csinálni/mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a fitymám sem állva sem petyhüdten nem megy a makk alá ahogy normálisan kéne. Ez már metélést jelent vagy elég csak valami kenőcs/vagy valami alternatív megoldás. NAgyon nem szeretnék metélve lenni....

2016. jan. 22. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

9es, leírtam. Papsajt oldatába áztattam mikor tehettem és nyújtottam. Az meg hatalmas hülyeség, hogy csak 14 éves korig lehet eredménnyel nyújtani. Én 19 voltam, mikor megcsináltam.

A fékről nincs értelme itt értekezni. Nem mindenki vállalná be a megoldást, amit én választottam. Orvos, Z-plasztika oszt kész.

2016. jan. 23. 17:58
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

Az nem igaz hogy csak 14 éves korig lehetne a fitymát nyújtani,felnőtt embereknek is segítet.

Meleg vízben (10-15 percet kell a kádba először csak ücsörögni ennyi idő alatt átpuhul a test és könnyebb lesz a fitymát hátrahúzni majd)nagyon óvatosan megprobálhatja a fitymáját hátrahúzogatni,de csak ameddig fájdalommentesen tudja.Minden nap csinálni kell.Pár hét alatt akinek beválik már javulád érezhető.

Ha nagyon fájna,sebesedne,berepedezne a makk azonnal abba kell hagyni!!!!!!Szülőnek szólni.

Urológus meg valóban ha van is más mód akkor is a metélést javasolja!

Nekem is van unokatesóm akkor még kicsi volt,ezt javasolta,elmentek masikhoz és kenőcsöt kapott,ma felnőtt és minden oké nála.

Urológushoz nyugodtan menjen el a kis srác,ha az orvos metélést javasolna nyugodtan meg lehet mondani ezt szeretné elkerülni,és ha lehet más műtéti eljárasokról is meséljen,hisz nem csak a körülmetélés létezik.

Akár több orvos véleményét is meg lehet kérdezni.

2016. jan. 23. 18:14
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Mennyire tudod petyhüdten,mereven a fitymád lehúzni?

Tisztálkodni rendesen tudsz így?

2016. jan. 23. 18:15
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

11 es ,én emlékszem rád,mikor ezt akkoriban leirtad.

Kérésemre meg priviben részletesen is .

2016. jan. 23. 23:05
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, hol írtad le, annyit írtál elég szűkszavúan, dióhéjban, hogy mit csináltál, minden mást nyitva hagytál, ez így nem információ, és nem segítség senkinek, pedig azt gondolom, hogy érdekes lehet!
2016. jan. 24. 14:03
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Bocs 15 ös,de nagy nyilvánosság előtt én sem írnám le a teljes folyamatot.Mi van akkor ha valakinek még nagyobb baja származik ebből ? Akit érdekel az kérje meg ,és biztosan segíteni fog .

Nekem is leírta,de ,privi leveleket nem tehetek én sem közzé .Tiltja a szabályzat,meg egyébként sem osztom meg senkivel .

2016. jan. 24. 14:23
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

#3: Problémamentes kisgyermeket, vagyis aki pisilni tud, nem metélünk. Abszolút felesleges trauma.

#7: Érdekes, én még egyetlen egy ilyet se láttam az elmúlt pár évben.

#8: Nyújtani nem csak hátrafele lehet, hanem előrefele húzva is, így a parafimózis teljesen elkerülhető. A nyújtás pedig nem 14 (se nem 11, 12, 17, 10, 6, 9 és tudom is én milyen korokat láttam már az oldalon felsorolva) éves korig működik csak.

2016. jan. 25. 21:17
 18/25 anonim ***** válasza:
47%

A Kérdezőnek meg örülnék ha válaszolna, hogy mit jelent pontosan hogy nem megy a makk alá a fityma:

- hátra tudja húzni, de nem tudja a makk peremén valamiért átbuktatni a fitymát?

- vagy nem tudja egyáltalán hátrahúzni?

2016. jan. 25. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
18 végre valaki aki nem talál ki korokat ameddig van esély hogy műtét nélkül helyre lehessen hozni
2016. jan. 26. 19:42
 20/25 anonim ***** válasza:
19es, miért, én nem ezt mondtam? :-)
2016. jan. 26. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!