Ha fitymaszűkületem van akkor mit fognak csinálni/mit kéne csinálnom?
9es, leírtam. Papsajt oldatába áztattam mikor tehettem és nyújtottam. Az meg hatalmas hülyeség, hogy csak 14 éves korig lehet eredménnyel nyújtani. Én 19 voltam, mikor megcsináltam.
A fékről nincs értelme itt értekezni. Nem mindenki vállalná be a megoldást, amit én választottam. Orvos, Z-plasztika oszt kész.
Az nem igaz hogy csak 14 éves korig lehetne a fitymát nyújtani,felnőtt embereknek is segítet.
Meleg vízben (10-15 percet kell a kádba először csak ücsörögni ennyi idő alatt átpuhul a test és könnyebb lesz a fitymát hátrahúzni majd)nagyon óvatosan megprobálhatja a fitymáját hátrahúzogatni,de csak ameddig fájdalommentesen tudja.Minden nap csinálni kell.Pár hét alatt akinek beválik már javulád érezhető.
Ha nagyon fájna,sebesedne,berepedezne a makk azonnal abba kell hagyni!!!!!!Szülőnek szólni.
Urológus meg valóban ha van is más mód akkor is a metélést javasolja!
Nekem is van unokatesóm akkor még kicsi volt,ezt javasolta,elmentek masikhoz és kenőcsöt kapott,ma felnőtt és minden oké nála.
Urológushoz nyugodtan menjen el a kis srác,ha az orvos metélést javasolna nyugodtan meg lehet mondani ezt szeretné elkerülni,és ha lehet más műtéti eljárasokról is meséljen,hisz nem csak a körülmetélés létezik.
Akár több orvos véleményét is meg lehet kérdezni.
Mennyire tudod petyhüdten,mereven a fitymád lehúzni?
Tisztálkodni rendesen tudsz így?
11 es ,én emlékszem rád,mikor ezt akkoriban leirtad.
Kérésemre meg priviben részletesen is .
Bocs 15 ös,de nagy nyilvánosság előtt én sem írnám le a teljes folyamatot.Mi van akkor ha valakinek még nagyobb baja származik ebből ? Akit érdekel az kérje meg ,és biztosan segíteni fog .
Nekem is leírta,de ,privi leveleket nem tehetek én sem közzé .Tiltja a szabályzat,meg egyébként sem osztom meg senkivel .
#3: Problémamentes kisgyermeket, vagyis aki pisilni tud, nem metélünk. Abszolút felesleges trauma.
#7: Érdekes, én még egyetlen egy ilyet se láttam az elmúlt pár évben.
#8: Nyújtani nem csak hátrafele lehet, hanem előrefele húzva is, így a parafimózis teljesen elkerülhető. A nyújtás pedig nem 14 (se nem 11, 12, 17, 10, 6, 9 és tudom is én milyen korokat láttam már az oldalon felsorolva) éves korig működik csak.
A Kérdezőnek meg örülnék ha válaszolna, hogy mit jelent pontosan hogy nem megy a makk alá a fityma:
- hátra tudja húzni, de nem tudja a makk peremén valamiért átbuktatni a fitymát?
- vagy nem tudja egyáltalán hátrahúzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!