Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület?

Fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
múltkor voltam urólógián fogadtak de közölték hogy nincsa a doki viszont megnézték és a nő azonnal rávágta hogy bőrt le és műtét és kb 2 hét múlva keressük az ezzel foglalkozó dokikat,most mennyi az esély rá hogy nincs más lehetőség?egy kicsit se fáj szinte soha viszont annyira tudom lehúzni hogy kilőhessek és még egy keveset és csak körülötte nem tudom tovább húzni,nincs rátapadva se,biztos muszáj vagy elég ha kicsit belevág a bőrbe vagy valami? a

2016. jan. 1. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Több orvost is keress fel tehat egyből semmilyen műtétbe ne menj bele!

De eleve műtéttől is vissza lehet lépni,ha meggondolod magad.Ha az orvos megvizsgál tobvábbra is azt mond hogyha lehet a metélést szeretnéd elkerülni,és a fitymát amennyit lehet megtartani.

Az is lehet a fitymád le van tapadva.Érdemes lenne egy privátban dolgozó urológust is felkeresni és megmutatni neki,elmondani metélést nem szeretnél.

De a műtet időpontjában is meg lehet egyezni az orvossal,néha ha diák valaki szünidőre időzíteni mert 4-6 hét a gyógyulási idő és az első 2 hét tud kellemetlenebb lenni.Tehát jobb ha 1 hetet otthon tudsz lenni.Műtét után a házi doki 1 hétre felvesz ha megkéred.

Pár dolgot szerezz be a gyógyszertárból:

-betadin oldat ezzel reggel,este be tudod kenni a sebet,szárítja a sebet éd fertőtlenít is

-kamilla ez arra jó hogy a friss seb nedvezhet tehát a kötéshez hozzáragadhat,ha ez történne akkor le tudod ezzel áztatni

-géz,mivel mint írtam a seb nedvezhet ezzel tudod körbe kötni hogy ne tapadjon az alsóneműhöz.

Helyi érzéstelenítésben végzik a fitymaszűkületi műtéteket,kb 20-30 percesek és talán 1-1,5 órát figyelhetnek utána meg és mehetsz is haza.

Lehet nehéz utána a mozgás így jobb ha van aki haza vigyen autóval.

Hány éves vagy?

2016. jan. 2. 20:43
 12/15 A kérdező kommentje:
15 vagyok és direkt most szünetben akartam csak közölték hogy most nincs doki...
2016. jan. 3. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Akkor elég fiatal vagy mêg,időzítsd vagy húsvétra,vagy nyárra a műtetet és akkor suliban sem tudodik ki,ez magánügy.Mivel fiatalkorú vagy bpvizsgálatra,orvoshoz egyedül is elmehetsz,de a műtéthez a szüleidnek hozzá kell járulnia.Ha mégis iskola időben lenne a műtét akkor meg 1 hétre írasd ki magad az orvosoddal addigra belejösz a seb kezelésbe,írass vele tesi alól felmentést,és a rendes wc-be menj dolgodat végezni így senki nem látja ha kötés lenne a nemiszerveden mert akár melyik műtét is lenne előfordulhat hogy kezdetben a sebet kötözni kell.

Magán urológushoz is menj el 7-10.000 ft a rendelés,ott is kérd ki a véleményét az orvosnak mond el ott is körülmetélést nem szeretnél.Bemetszésre,fityma pladztikára kérdez rá.

Meleg vízben vagy sikosító segítségével nagyon óvatosan addig is a fitymád próbáld hátrahúzni,tornáztatni nagyon óvatosan.

Szüleiddel beszéltél már?

2016. jan. 3. 16:04
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Az milyen már hogy a nővér javall műtétet?

Nem, nem szabad belemenni.

Másrészt pedig vannak erre más módszerek is, konzultáljatok több orvossal, mondd meg, hogy szeretnéd megtartani a fitymádat, simán fel fognak írni szteroidos kenőcsöt (aztán elfelejtik elmondani, hogy pontosan mit és hogyan kéne csinálni, mintha az csak úgy magától megoldaná a dolgot), be fogod kenni vele a szűk részt, napi rendszerességgel nyújtod mondjuk úgy negyed órán át, és pár hónap múlva jó eséllyel kutya bajod.

2016. jan. 3. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Előttem szóló 14-es tanácsát fogad meg!
2016. jan. 3. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!