Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület?

Fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
Kiskoromban ügyeltem rá, hogy az esti fürdéskor mindig hátrahúzzam a bőrt, de ez később, nem tudom, miért, de elmaradozott. Egy enyhébb fitymaszűkületre gyanakodnék, mivel, bár nyugalmi állapotban visszahúzható a bőr, "érzem a fitymafékemet", kellemetlen, de amikor már "hátul" van, nem fáj vagy szorít. Kicsit félek, hogy merev állapotban is kipróbáljam, leginkább attól, hogy nem tudom, lehetséges-e, hogy elszakad a fitymafék, vagy megsérül, és lehet, semmi probléma nem lenne, csak felfújom. Szerintetek, ha kiskoromban nézték, és nem volt fitymaszűkület, és elkezdem újra fürdéskor rendszeresen hátrahúzni és úgy is hagyni bizonyos ideig, fürdés alatt, ez is kiküszöbölhető? Az önkielégítés úgy történik, hogy nem csúszik hátra a fityma, de ettől függetlenül, el tudok élvezni. Ezért is gyanakodtam szűkületre, mert hátra kéne mennie, nem? De, az is lehet, hogy még nem izgultam fel eléggé, úgy, hogy valakivel legyek, és azért nincs még ez?
2015. dec. 20. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
ÍHa mereven nem megy hátra akkor ez szűkület a javából.
2015. dec. 20. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy magától nem megy hátra a fityma, még nem jelent semmit.

Óvatosan próbáld meg félmereven, mereven hátrahúzni, nézd meg honnantól kellemetlen, ha az egyáltalán.

Csak úgy magától a fitymafék nem fog elszakadni, ahhoz elég erősen kell húzni... amit eddig leírtál az alapján inkább csak az a túl rövid.

Várom a pontosítást és a tapasztalataidat :)

2015. dec. 21. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Meleg vízben tornáztasd nagyon lassan,óvatosan a fitymád minden nap.Probáld csak annyira hátrahúzni ami még nem fájdalmas,ha picit feszül még nem nagy baj,de ahol feszülést érzel onnantól már ne erőltesd a hátrahúzást.

Tehát próbáld ki mennyire tudod hátrahúzni finoman,óvatosan.

Ha merev lesz a péniszed és legalább félig hátra tudod húzni akkor napi fityma tornáztatás még segíthet talán.

Az is lehet hogy nem a fitymád szűk,hanem a féked rövid.

2015. dec. 21. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Biztonság kedvéért azért elmehetnél urológushoz,14 éves kortól egyedül is elmehetsz már,ha szeretnéd hogy titokba maradjon,tb kártyát,személyit kell magaddal vinni,vagy a rendelésre elmenni vagy telefonon időpontot kérni.

Ha enyhe fitymaszűkületed van lehet szteroidos krémet ír fel az orvos.A vizsgálat nem jelenti hogy bármibe is bele kell menned,de legalább pontosan megtudnád a diagnózist.

2015. dec. 21. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, mindenképp fel fogok keresni egy orvost.
2015. dec. 21. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy most és ha merev a péniszed picit hátra tudod húzni?Nagyon óvatosan próbáld ki.
2015. dec. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!