Rövid fitymafék? Lehet gond a későbbiekben?
Sima, lankadt állapotban simán hátra megy a fityma, viszont mereven csak úgy, hogy ha kicsit a kezemmel legördítem, úgy pont a makk alá megy. De így könnyen veszít a szerszámom az erekcióból és kisebb lesz valamint a fitymafék már fehéres színű és látszólag húzódik is eléggé.
Fitymafék rövidülésem van, vagy fitymaszűkűlet. Lehet gond a későbbiekben vagy kellő síkosítással, nedvességgel nem is lesz gond?
kép:
Szerintem sincs itt különösebb gond.Ahogy írtad ,kicsit sikosabb lesz gond nélkül fog működni .Ha kicsit még lejjebb húzod a bőrt,és már vele együtt fordul a húgycső nyílás is lefelé ,akkor beszélhetünk rövid fékről .
A kis 'nyissz" meg nem megoldás ,csak "lusta " dokik végzik el így a műtétet.Az egész bőr lebenyt el kell távolitani,hisz annak mindenhol engedni is kellene .
Lézeresnél is leégetik az egészet.
Többen írták,rövid fék műtétnél ,még 4-5 varrat is van bent .Kérdezem miben ,a kis átmetszésben ? Kicsit ellent mondó lenne így a műtét megoldása .
Hány éves vagy kérdező?(priviben is megírhatod)
Am szerintem nincs rövid féked és nem ugy tűnik mint ha lenne szűkületed. De ha az megnyugtat akkor esténként nyugottan melegvízben húzogathatod(tornáztathatod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!