Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék gond?

Fitymafék gond?

Figyelt kérdés

Olyan gondom akadt, hogy körülbelül 4 hónapon belül 3-4 cm-et nőtt a péniszem hossza, és az utóbbi 1-1.5 hétbe vettem észre barátnőmmel, hogy nagyon fáj felhúzni a bőrt a makkon, viszont ha ,,egyszer" sikerült, onnantól egy darabig (erekció végéig) nem igazán van gond, csúszik rendesen. A fájdalmat főleg a fitymaféknél érzem, és lehet is érezni, hogy mintha rövid lenne. A növekedés előtt ezt soha nem tapasztaltam. A fityma oldalán nem hosszanti, hanem keresztbe van 2-3 repedés, ami bizonyos anyagokkal való érintkezésnél (akárcsak egy sima seb) csípő érzést vált ki.

Ez arra utalhat, hogy a fitymafékem nem tudott lépést tartani a péniszem hírtelen növekedésével? Ha igen, műteni kell? Ha műteni kell miből áll a műtét pontosan, illetve altatás / érzéstelenítés? Hogy zajlik az egész?

Előre is köszönöm.

2014. jan. 26. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Valszeg a hirtelen növéssel nem tud lépést tartani a fék. Mūtétre nem gondolnék, megoldható. Fürdéskor, mikor a bõr vérellátása jobb, valamint nyújthatóbb is, húzogasd. Tartsd hátrahúzva annyira, hogy érezd a feszülést, nagyobb fájdalom nélkül. Egyébként meg használhatsz körömvirág kenõcsöt is, kiváló segítõ. Ha pedig másképp nem megy, lehet mūteni. Pl. Z-plasztikával.

Nekem is gond volt a rövid fék, én viszont megoldottam magamnak. Kiválóan. Azt viszont nem ajánlhatom bárkinek. Hajrá!

2014. jan. 26. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írod is, tényleg arról lehet szó, hogy a fitymafék/fityma nem tudta követni a pénisz növekedését. Ez néha előfordul. A rövid féket egy pár perces műtéttel átvágják, vagy lézerrel eltávolítják érzéstelenítés után. Ez a műtét nem igazán fájdalmas.

A másik gond, hogy valószínűleg van egy kis fitymaszűkületed is. A 2-3 repedést az okozza, hogy amikor megpróbálod hátrahúzni a bőrt, az erőltetéstől bereped a fityma bőre.

Ilyenkor egy darabig mozog rajta a bőr, de rövid időn belül, amikor ezek a kis sérülések begyógyulnak, ez újra nehézkessé válik. Keress fel egy orvost, mert mindkét probléma valóban kezelést igényel.

2014. jan. 26. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Kort sem ártott volna irni hozzá .a növekedés mértékét hirtelen kicsit soknak tartom ,de maradjunk annyiban hogy nőtt .A növekedés meg eléggé fiataloknál van még .Mivel gyorsan lett barátnő,a gyakori masztik is elmaradtak,mert majd a barátnőnél úgy lesz űrités .A kevés tortnáztatás meg a bőr szüküléséhez vezet.Tehát ezért is kell csinálni .

A bőr aztán nem kellő rugalmas állapotában képes berepedezni is .Így aztán seb is képződhet,meg hegesedés is .Én nem gondolom hogy fék gond is lenne,mert az nem máról holnapra alakul ki .Előttem már írták mit tegyél,illetve célzott utalást volt.

Én most nem utalok,késő van,holnap priviben .

2014. jan. 26. 23:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó kicsit eltévedt de az én hibámból, elnézést.

19 leszek 1 hónapon belül, és tényleg mi is néztünk egyet mikor (nekem fel se tűnt) barátnőm mondta hogy nagyobb mint mikor először voltunk együtt (4 hónap). Nem az első, körülbelül 1 éve élek aktív nemi életet.

2014. jan. 26. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Bocs 2 es,de nem tudtam elmenni válaszod mellet,ami a műtétre vonatkozik.Azért ennyire nem kell leírni,még a lézereset sem .Akinek ilyen nem volt az kérdezzen meg olyanokat akinek ilyen már volt.Itt aztán bőven lehet találni ilyen fiúkat.Én vettem a bátorságot,és megkértem ilyen fiukat,írják meg hogy történik az ilyen műtét.

Volt ebben szikés,meg lézeres is .Kérésemnek mindenki szívesen eleget is tett.

3 voltam .

2014. jan. 26. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:

A növekedés nincs életkorhoz kötve.A kamaszkor,illetve a nemi érés teljes befejezéséig tart. Ti nem a mérettel foglalkoztatok,ha nincsenek a berepedések ,fájdalmak talán észre sem veszed, a méret változását.Én is voltam 19 Sokszor éreztem hirtelen én is nagyobbnak .XD

3 voltam

2014. jan. 26. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy Máj 1.-én a bokádig fog érni, de használni nem tudod? Nagyon szomoru.
2014. jan. 26. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Pusztán egyfajta morbid kíváncsiságból kérdezem. Most épp mi és miért nem tetszik pontosan? Mert a válaszodból csak ez nem derül ki. (2es voltam)

2014. jan. 26. 23:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Jajj de vicces valaki. Remelem lesz hasonlo gondod
2014. jan. 26. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:

2 es ,hogy mi nem tetszett ? Az a könnyelmű kijelentésed,amit

ahogy a műtétet leírod.Csupán " 1 perces csak",a lézerest meg semmiségnek véled .Ebből csak egy az igaz,teljesen fájdalom mentes .A beteg számára a megpróbáltatás ,a fájdalom érzés még csak ezután következik .Az érzés telenítés csak a műtét idejére szól,talán még ezt megtoldva egy óráig.Könnyű ám más farkával verni a csalánt,de tedd oda magadét is .Az orvosok szerint a műtét legtöbbször síkeresnek is mondható.Ami utána lehet,az már a szövődmények kategóriája .Nem kell sok kérdést visszanézned hogy ilyet is találjál .Remélem részedre is kielégítő volt a válaszom .

2014. jan. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!