Fitymafék gond?
Olyan gondom akadt, hogy körülbelül 4 hónapon belül 3-4 cm-et nőtt a péniszem hossza, és az utóbbi 1-1.5 hétbe vettem észre barátnőmmel, hogy nagyon fáj felhúzni a bőrt a makkon, viszont ha ,,egyszer" sikerült, onnantól egy darabig (erekció végéig) nem igazán van gond, csúszik rendesen. A fájdalmat főleg a fitymaféknél érzem, és lehet is érezni, hogy mintha rövid lenne. A növekedés előtt ezt soha nem tapasztaltam. A fityma oldalán nem hosszanti, hanem keresztbe van 2-3 repedés, ami bizonyos anyagokkal való érintkezésnél (akárcsak egy sima seb) csípő érzést vált ki.
Ez arra utalhat, hogy a fitymafékem nem tudott lépést tartani a péniszem hírtelen növekedésével? Ha igen, műteni kell? Ha műteni kell miből áll a műtét pontosan, illetve altatás / érzéstelenítés? Hogy zajlik az egész?
Előre is köszönöm.
Válaszod pont olyan fölöslegesen kötözködő és semmitmondó volt, mint általában. Az értetlenségedről pedig nem én tehetek. Arról sem, hogy olyan dolgokat képzelsz a válaszomba, ami benne sincs.
Az említett rész így hangzik:
" A rövid féket egy pár perces műtéttel átvágják, vagy lézerrel eltávolítják érzéstelenítés után. Ez a műtét nem igazán fájdalmas. "
1."Az a könnyelmű kijelentésed,amit
ahogy a műtétet leírod".-A nyers tényeket írtam le, se többet, se kevesebbet.
2."Csupán " 1 perces csak",a lézerest meg semmiségnek véled" - Azt írtam, hogy pár perces, ami abszolút igaz.
3.".Ebből csak egy az igaz,teljesen fájdalom mentes" Ezt is leírtam a válaszomban: "nem igazán fájdalmas".
4."A beteg számára a megpróbáltatás ,a fájdalom érzés még csak ezután következik .Az érzés telenítés csak a műtét idejére szól,talán még ezt megtoldva egy óráig"-Erről sehol sem írtam a válaszomban (sem az ellenkezőjéről).
5."Könnyű ám más farkával verni a csalánt,de tedd oda magadét is "-Én csak a kérdező kérdésére válaszoltam, amit Te elmulasztottál. ("Ha igen, műteni kell? Ha műteni kell miből áll a műtét pontosan, illetve altatás / érzéstelenítés? Hogy zajlik az egész? ").
6. "Az orvosok szerint a műtét legtöbbször síkeresnek is mondható.Ami utána lehet,az már a szövődmények kategóriája"-Erről majd felvilágosítja az orvos, aki ért is hozzá!
"Nem kell sok kérdést visszanézned hogy ilyet is találjál .Remélem részedre is kielégítő volt a válaszom ."-Ezt már nem is kell kommentálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!