Ha fitymaszűkülettel elmegyek az urológiára azt ott azonnal helyben meg tudják műteni? Vagy kórházba kell menni?
Tegyük fel ,18 feletti vagy .Oda mész urológiára ,ahova tartozol .A doki megvizsgál ,és elmondja mit lehet tenni,milyen megoldások lehetségesek . Ad időpontot a a beavatkozásra .Mivel nagykorú vagy ,kizárt hogy altassanak .
Az időpont arra vonatkozik,hány órakor kell a kórház felvételi osztályán jelentkezni .A többit itt fogják közölni .A műtét ideje a beavatkozástól függ ,de 30 percen túl nem szokott tartani .Innét már haza visz az ut
.Figyelj mit mond a doki,mert 2 x nem mondja el
2-3 hét szex szünet ,az bíztos .
6 os ,azt irtam ,2-3 hét szünet,AZ BIZTOS .
Nem azt hogy ezután már tud is .Némi különbség azért van .
Jah ,nem vagyunk egyformák ,és egyforma kanosak sem .
Ezt csak azért írom ,mert volt aki irta 3 hét után már bepróbálkozott.
0 pontozó ! Minden irt válaszra 5 pont jár.Ha ebből te egyet elveszel marad 4 de vegyenek még el 2 en.Ez nehezen lehetséges mert ha értékel valaki egy kérdést,kiírja rendszer,már valaki értékelte.Tehát bőven marad még .
Mivel én is értékelem a válaszokat,ezért nekem is járnak pontok .Tehát megbukott a mutatványod.Nagyon sajnálom hogy ezt ilyen szájbarágósdian kellett elmondanom
A kérdezőtől ez úton ezért bocsánatot kérek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!