Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 12 éves vagyok és erősen...

12 éves vagyok és erősen szőrösödök. Felnőttként esélyes, hogy nagyon szőrös legyek?

Figyelt kérdés

A lábam,karom,intim rész és a hónaljam már nagyon szőrös,de a teljes felsőtestem és a hátamat is pihés szőr borítja. A nyáron még szőke volt,de már sötétebb és hosszabb is.

Anya is eléggé szőrös,a 14 éves nővérem is borotválja a lábát,combját,karját. Nálunk ez olyan genetika,nagyon szőrös leszek?

2015. dec. 23. 06:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves kozmetikus. Maradjunk annyiban hogy tudományosan bizonyitott hogy a szőrt nem erősíti az ha elvágják, és a szőrnek általad leirt védekező mechanizmusa is fantazmagória. Vagy ha nem az, légyszi linkelj pár tudományos munkát, ami erről értekezik! A szőr nem erősödik a borotválástól.
2015. dec. 25. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kozmetikus, és ez csak az első találat

www.scientificamerican.com/article/fact-or-fiction-if-you-shave-or-wax-your-hair-will-come-back-thicker/

2015. dec. 25. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
a szőr bizony erősödik a borotválástól EBBEN KORBAN. már kifejlett egyedeknél, felnőttként valóban enyhébb ez a folyamat, de kamaszoknál bizony sokkal meghatározóbb.
2015. dec. 25. 17:50
 14/15 A kérdező kommentje:
De szó sem volt borotválásról,nem is értem miért vitatkoztok ezen!
2015. dec. 26. 07:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Valamin kell vitatkozni :)
2015. dec. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!