Nem bírom visszatartani. Ez nem rendellenes?
Egyszerűen képtelen vagyok visszatartani a vizeletem.
Nem nem nem és nem megy. Már nem tudok olyan táborba menni ahol valami hosszabb túrából áll vonaton,buszon,hajón...
Kiürítem és rögtön feltöltődik a hugyhólyagom.
EZ NORMÁLIS??????
Ami változott:
-Sokkal tovább tudom visszatartani.
-Nem olyan sokszor járok csövelni.
Orvosnál voltam. Azt mondta ha ezeket betartom sokkal jobban tudom irányítani a vizeletem. De azért még 3 hetente egyszer visszahív. Amikor megyek azt mondja szépen javulok.
A Pisi állj-ot ha kimentem csövelni mindig csináltam.
A másikat pedig legtöbbször a suliban második órán.
Mégegyszer is nagyon szépen köszönöm.
Hali!
Így már én is szívesebben segítettem, hogy van egyértelműbb visszajelzés. :-)
Még néhány dolog alábbival kapocsolatban:
"Orvosnál voltam. Azt mondta ha ezeket betartom sokkal jobban tudom irányítani a vizeletem."
_ Urológusnál voltál ugye? Mikor mentél el a dokihoz?
_ Konkrétan mit csinált veled? Végzett rajtad vmilyen vizsgálatot? Ha igen, midet vizsgálta meg és hogyan?
"ezeket" vagyis...
_ Ő maga hozta fel a KEGEL-tornát, vagy te hoztad szóba, amit beszéltünk korábban?
_ Átlagban napi hány csövelés volt a jellemző az itteni üzenetváltásaink előtt, és ez átlag hány alkalomra csökkent.
És amit még nem tudunk, de érdekelne, hogy...
_ Hány éves vagy?
Üdv: EE
16 éves vagyok.
Urulógusnál voltam. Én hoztam fel a KEGEL-t.
Megvizsgálta a hugyhólyagom meg az egész nemi szervem.
_ Ultrahanggal vizsgálta meg a húgyhólyagodat?
_ Prosztatádat nem nézte meg? Nem nyúlt fel? (Csak mert ugye -- a széklet és a magömlésen kívül -- a vizeletedet is a prosztata kezeli agyi szabályozás alapján.)
* * * * *
Köszönöm a válaszaidat.
Amit mindenképpen javasolnék neked, hogy a PC-izomcsoport... (mint nemrég kiderült: Musc. Pubo|Coccygeus, azaz, Szemérem-Farokcsonti izomcsoport) ...edzését a Piros-Lámpás módszerrel ne csak a 2. óra alatt csináld, hanem naponta többször (lega 3x) 5x20-as ütemenként és legalább 3 hónapig. Utána visszavehetsz a tempóból, és naponta visszaállhatsz 1-2x úgy kb. 50-re persze fokozatosan. De mivel ilyen problémád volt, ne szokj le "lustulásból" a KEGEL-tornáról, hanem rendszeresen gyakorolj!
* * * * *
:-o Ha tudsz még bárki ismerősödről, akinek hasonló problémái vannak, arra kérlek, segíts neki, ahogyan én is segítettem neked azért, hogy meggyógyulj!
:-) Ha majd barátnőd lesz, tanítsd meg őt is (ha nem tudja), mert a KEGEL-tornával így a hüvelyizmait is erősebbé te7i, amivel szex közben sokkal rugalmasabbá válik, és mindketten jobban élvezitek majd az együttlétet. (A későbbi hasznos hatásairól, pl. szülésnél nem is beszélve... :-) ) ˙ Nála azonban szexuális kellékekkel, segédeszközökkel kiegészítve még 6ékonyabban lehet e két módszer mellett a PC-izmait trenírozni.
Bármilyen kérdésed merülne fel, bármilyen kényes vagy nem kényes témával kapcsolatban, >>priviben mindig megtalálsz itt.
További jó egészséget, szorgalmas KEGEL-gyakorlást kívánok, és vmikor később majd még írj egy rövid, de velős beszámolót, hogy mi újság, hogyan változott, mennyiben javult a problémád!? Afféle kontrollképpen... Oké? :-)
Üdv: EE
Nna, ha már május óta újfent tiszteletedet tetted e topikban, akkor akár nyugodtan meg is válaszol6nád a [05-19 14:44]-es hszsomban még annó feltett kérdéseimet, beleértve -- ha már "Ok"-ézol -- kontrollképpen az azóta történt fejleményeket is leír6nád... o.O
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!