Milyen problémát okozhat hosszú távon, ha sokat kell visszatartani a vizeletemet mert csak ritkán tudok kimenni wc-re?
Figyelt kérdés
Munka közben (8 óra) maximum 1-2 alkalommal tudok kimenni. Lehet ettől a későbbiekben valami bajom?2010. aug. 26. 08:48
1/5 anonim válasza:
lehet....nem mellesleg a munkáltatód nem tilthatja meg, hogy vécére menj
2/5 anonim válasza:
A férfiaknál úgy hallottam,hogy impotenciát okozhat. Valamint (de ebben nem vagyok biztos) inkontinenciához vezethet.
3/5 anonim válasza:
második te valamit keversz...inkontinenciát okozhat mindkét nemnél egyaránt, nem mellesleg hajlamosít a húgyúti fertőzésekre...de impotenciát hogyan okozna már?????
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem a munkáltatóm tiltja meg, csak nagy a hajtás és nincs túl közel a mellékhelyiség, de szerencsére nem tart már sokáig ez az állapot.
2010. aug. 30. 10:04
5/5 anonim válasza:
A szervezetből a káros anyagok a vizelettel és a széklettel távoznak. Ezért ha visszatartod a vizeleted, akkor a káros anyagok visszaszívódnak a szervezetbe, ami külömböző betegségeket válthatnak ki és főleg a májadat károsíthatja. Haspuffadást is okozhat, mint pl némely országokban, ahol fekete emberkék vannak (most nem tudom, hogy az milyen országban van) és puffadt a hasuk az azért van, mert visszatartják a vizeletük. Talán valami májmétej vagy mi. Nem tudom pontosan.
De a vizeletvisszatartás tényleg nagyon egészségtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!