Nem bírom visszatartani. Ez nem rendellenes?
Egyszerűen képtelen vagyok visszatartani a vizeletem.
Nem nem nem és nem megy. Már nem tudok olyan táborba menni ahol valami hosszabb túrából áll vonaton,buszon,hajón...
Kiürítem és rögtön feltöltődik a hugyhólyagom.
EZ NORMÁLIS??????
Abszolúte nem normális!
Hali!
Sztem ez vese és/vagy prosztataprobléma lesz, ugyanis nálunk férfiaknál annak a prosztata rendellenessége gyakrak okoz a vizelettartási zavarokat, ÁM elsősorban korosabb (40-50es) férfiaknál. Éppen ezért érdekelne...
_ a korod?
_ hogy mióta áll fenn ez a problémád?
_ nem csöpög-e a vizeleted?
_ napi átlagban hányszor, milyen gyakran flangálsz ki csövelni?
_ hogy érzed? A veséid érzékenyebbek alapállapotban, ill. nyomásra, kopogtatásra?
_ merevedéseddel vannak-problémáid?
_ Intim-tornáról hallottál-e már? Esetleg űzöd is?
Előre szólok, hogy az urológus vagy az andrológus szakorvost nem fogod tudni kikerülni, de ha válaszolsz a kérdéseimre, nagyon sok mindenre választ kap6sz!
Üdv: EE
16 vok.
naponta 8-9-szer.
nem hallottam az intim sportról.
A merevedéssel nincsenek problémáim.
Egy 2 éve kezdődött.
Ez nem intim sport! :-) Olyan nincs...
Intim tornát mondtam, ami a prosztatádat edzi. :-)
És akármennyire is hihetetlen, nemcsak nők csinálják...
Ha a vizelet tartásával van a baj, akkor ezeket a gyakorlatokat csinálnod kell. Ha a mennyiségével, mert gyakran felgyűlik, az sztem vesebaj le7.
Nos? Hogy érzed?
Üdv: EE
Az előbb feltettem két állítást egy mondatban közvetlenül a kérdésem felett: A vizelet tartásával van a bajod, vagy mennyiségével? Tehát prosztata, vagy vese?
Olvasd el figyelmesebben még1x! :-)
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!