Mi lehet ez? Normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyjából 1 hónapja borotváltam le a f*rkamnál. Most viszont ott a hasam alatti résznél, a hajlat fele meg jelent egy pattanás szerű valami. De nagyobb volt, mint egy sima pattanás. El kezdtem kinyomni, de nagyon fájt... Utána mintha nem jött volna ki semmi sem belőle. Talán egy nagyon kevés átlátszó váladék, folyhatott ki belőle... Egyszer már volt, hasonló arra fele, de abból ilyen véres váladék jött ki. Mellesleg mikkor kinyomtam, egyből piros és lilás lett körülötte.2015. szept. 24. 19:27
1/2 anonim válasza:
Jobb lenne ha nem nyomkodnál éretlen pattanásokat .
Ez is a borotválás következménye .
2/2 anonim válasza:
Ezért nem jó ha borotválod,ez valószínűleg el fog múlni magától,csak ne piszkáld,fölszívodik majd.
Azért nem javasolják a borotválást mert a szörtüszők is nyitottá válnak,könnyebb fertőzéseket elkapni,pattanások,szőrbenövések kelettkezhetnek és nem is valami férfias látvány éppen.Ha soka szőröd akkor vágd ollóval rövidre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!