Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Összemehet a makkom? Részletek...

Összemehet a makkom? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Azt hiszem van egy részleges fitymaszűkületem, mivel könnyen hátracsúszik a bőr viszont nehezen megy előre, a makkom alá pedig beszorult a tegnapi aktus során. Először csináltuk védekezés nélkül, eddig a fitymát sem húztam fel teljesen és rajta az óvszer is védett, most viszont mivel nem volt így megtörtént a baj. Utána pisiléskor láttam, hogy valami nem oké, a fitymám és a bőr megduzzadt és amikor hátrahúzom akkor egyértelműen kisebb a makk mint máskor. Mintha a makkból az anyag átment volna a fitymába. Fogalmam sincs mi történhetett, de picit félek. A városban az urológus csak csütörtökön rendel, szóval addig kellene valami házi megoldás a gondra. De nagyon reménykedem, hogy elmúlik addig a duzzadás.

2015. szept. 6. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lankad állapotban valamivel kisebb,és könnyebb összenyomni .
2015. szept. 6. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Még mindig meg van duzzadva? Nem lehet, hogy parafimózisod van? Nézz utána ennek, és jobb lenne, ha nem várnál az orvossal csütörtökig!
2015. szept. 6. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Tartsd tisztán, és most már ne halogassad az urológus meglátogatását. Rendes családban ezt a problémát a fiúgyerek 2 éves koráig elintézik.
2015. szept. 6. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsit beduzzadt, majd elmúlik. Érdemes lehet a felgyógyulásod után megpróbálni tágítani a bőrt, ezzel megelőzendő a további hasonló eseteket.
2015. szept. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!