Mitől lehet merevedési problémám 28 évesen? Részletek lent.
Figyelt kérdés
3. hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, ez az első normális kapcsolatom, nagyon szerelmes vagyok. De nem áll fel, a lány pedig teljesen ki van éhezve, és már úgy érzi, hogy mint csaj be sem jön nekem. Ő 27 éves. Bezzeg itthon ki tudom verni, szexfilmre feláll, buszon mellém ül egy cicababa, akkor is érzek valamit, stb. De mikor mellettem fekszik a lány, akkor nem áll fel, vagy hamar lelankad. Mi lehet? Nagyon megijedtem, nem szeretném ha rámenne a kapcsolatunk!2013. júl. 25. 17:37
1/5 anonim válasza:
Mert a teljesitési akarat leblokkol.Utána meg az elején azon izgulsz,jaj most lesz e merevedésem.Biztosan nem lesz,amig ez a gátlás fel nem oldódik .Ne ugy álljatok neki,most aztán sexnek kell lenni.Biztosan az lesz belőle .
Hasonló helyzetben voltam
2/5 anonim válasza:
Mivel te is leírtad, hogy "saját kezűleg" ill. "nem kényszer alatt" működik a szerszám, ezért jó eséllyel semmilyen szervi probléma nincs (szerencsére).
Ami neked van 100%-ban lelki eredetű, ami a teljesítmény miatti szorongásból fakad. Ezt a görcsöt kell oldani, a hogyant rád bízom. Van akinek egy kis borocska, másnak a hosszú előjáték, míg megint másnak pszichológus segít. Viszont már ez is javíthat, hogy már tudod, nincs organikus elváltozás :)
3/5 anonim válasza:
Nagyon izgulsz,hogy mi lesz ha nem tudod kielégíteni.Vegyél Kamagrát.
4/5 kardvirágillat válasza:
sziasztok én is azt akartam kérdezni,hogy az elsö pár alkalomra nem volna jobb valami féle gyógyszerel oldani a feszültséget itt gondolok Kamagra és társai.
5/5 A kérdező kommentje:
Na igen, valaki megírhatná.
2014. dec. 18. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!