Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A párom merevedési zavarral...

A párom merevedési zavarral küzd. Hogyan segíthetnék?

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt, minden a legnagyobb rendben volt az ágyban, amíg ki nem költöztünk Angliába, jött a sok munka, a stressz. Nála pedig egyik napról a másikra kialakult a merevedési zavar, és én akárhogy próbálok neki örömet szerezni, nyugtatni, semmi nem használ. Félek, hogy emiatt tönkre megy a kapcsolatunk. Hogyan segíthetnék neki ? 22/N
2013. jún. 24. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát van ilyen!

A lényeg,hogy te add meg neki az ingert mindig ahogyan eddig,hogy legyen reakció!

A változás bármi fajtája is kiválthat ilyen dolgokat!

Majd ha természetes lesz az új helyzet és megnyugszik akkor ok lesz minden!

Amikor katona voltam,az első 3 hónapban nem állt fel!

Én azt mondanám,hogy kiránduljatok sétáljatok,hogy oldódjon és szokja az új országot stb...szex előtt meg igyatok meg nyugodtan egy üveg bort vagy bármit....az sokat segít!

Nincs semmi baja,sok ismerősöm akik új partnerrel vannak beszámolnak arról,hogy egyszerűen nem áll fel nekik,és már a tökük tele van ezzel....Stressz!!!!!

2013. jún. 25. 03:16
 2/2 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel. A stressz. Pihenjetek, kapcsolodjatok ki. Kell egy kis idö mire egyenesbe jottok itt. Sok olyan program van ami nem kerul penzbe es megis feledteti a bajokat. Es szerintem ne eroltesd, csak nyugodtan.
2013. júl. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!