Mr.ember kérdése:
Baj van a péniszemmel? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Légyszi olvasd végig. 15 éves vagyok. Légyszi értelmetlenségeket ne írjatok. Azért kérdezem itt, mert senkitöl nem merem meg kérdezni, mert nem szeretném, hogy mindenki erröl beszélyen. Légyszi olyanokat se irjatok, hogy vannak helyesírási hibák a kérdében. Szóval ma hátra húztam a bört a péniszemen, és amikor hozzá értem a részhez ami a bör alatt van akkor az valahogy fájt, vagyis nem fájt hanem iritált, nem tudom elmagyarázni, de rossz érzés volt. És az a rész ahonnan a vizelet jön az rózsaszín, de körülötte nem, mintha fehéres szürke vékony valami réteg lenne rajta. Nem láttam még egy 15 éves péniszét sem, szóval nem tudom, hogy milyen egy normális. Tudom, hogy ez lehet, hogy furcsán vagy gusztultalanul hangzik ez a kérdés, de nekem ez nagyon fontos, mert nem tudom, hogy van baj, vagy nincs baj. A válaszokat elöre is köszönöm.2014. okt. 19. 18:07
1/6 anonim válasza:
Eddig, amikor hátrahúztad, nem fájt? Az a szürkés vékony réteg lemosható a makkodról?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem az fáj amikor hátrahúzom, hanem az fáj amikor hozzáérek
2014. okt. 19. 18:24
3/6 anonim válasza:
Értem, de eddig nem fájt, amikor hátrahúztad és hozzáértél?
4/6 A kérdező kommentje:
Még nem értem hozzá, csak párszor húztam hátra. Most értem hozzá elöször. Lemosni nem probáltam, mert nem mertem hozzáérni. Megpróbáljam lemosni?
2014. okt. 19. 18:29
5/6 anonim válasza:
Nem sokat van a makkod bőr nélkül.Majd megszokja ,egyre többet veszít az érzékenységéből is .A szine nagyban függ a vérbőségtől . ha megtelnek a hajszák erek ,akkor meg szinte vörös lesz .
6/6 anonim válasza:
Minden nap meg kell mosni, szappanos vízzel, és leöblíteni. Teljesen hátrahúzott bőrrel Az a fehéres valami, az faggyúréteg, idővel bebüdösödik, és be is gyullad. Ha már most nem tudod tisztán tartani, a fájdalom miatt, akkor fordulj orvoshoz. Nem értem, hogy a szüleid nem világosítottak föl, hogy minden testrészt mosni kell? De olvass utána a neten is, van bőven irodalma a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!