Gerinyo1 kérdése:
Mi lehet a baj a péniszemmel?
Figyelt kérdés
Amikor merev a makom akkor nem tudom teljesen hátrahuzni.
Mikor kezd merev lenni akkor még hátratudom huzni és ugy felse ál mert nagyon feszes.Zavar,fájdalmas is néha.
Mi lehet a bajom ?
1.kép mikor kezd merev lenni: [link]
2.kép mikor teljesen merev:
2014. okt. 11. 18:59
1/10 Trafó1 válasza:
Fitymaszűkületed van te ló, különben meg ne mutogasd a farkad.
Veleszületett rendellenesség, műteni kell.
Nem ritka eset.
2/10 anonim válasza:
Azért fura, hogy ennyien esnek ebbe a "hibába"! Valamikor a gyermekorvos még pici korban ellenőrizte a gyerekeket ebből a szempontból is. Anyuci, Apuci hol van ilyenkor?
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi.És ezzel mit csinál az orvos,hogy gyógyitja ?
2014. okt. 11. 19:21
4/10 anonim válasza:
2-es: én is ezen csodálkozom, mert a rendszeres napi tisztálkodásnál végzett húzigálás már az óvodáskor végére eredményhez vezetne.
5/10 anonim válasza:
#3 még jó, hogy figyeltél!
az első válasznál a válasz a "kérdésedre"
6/10 Trafó1 válasza:
Kétféle képp vághat:
1 hoszába megnyitja a fitymát kb 2-3 cm
2 keresztben lemetél belőle egy darabot
7/10 Trafó1 válasza:
Anyucinak , apucinak kínos ezzel foglalkozni, én mindkét fiam elcitáltam a dokihoz és meóműtettem.
8/10 A kérdező kommentje:
A körülmetélésen kivül nincs más megoldás ? :S
2014. okt. 11. 19:33
9/10 Trafó1 válasza:
Hamar gyógyul, főleg ha tisztán tartod, a műtét is csak olyan, hogy időre bemész megcsinálják bekötöznek oszt mehetsz haza, kontrollra kell csak menned, viszont ha nem csináltatod meg szenvedni fogsz a szexel, és gátlásaid lesznek a csajokkal.
10/10 Trafó1 válasza:
Sok szenvedés árán feltágul, de az hosszadalmas és sza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!