Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez így normális? Veletek is...

Ez így normális? Veletek is így van?

Figyelt kérdés

Masztubálás közben ha befeszítem a lábaim és a hasam akkor hamarabb megjön az orgazmus,akár olyan 5-10 perc alatt hogyha gyorsan verem a gyíkot.

Például tartok a nagyedénél és befaszítem a lábam me a hasam akkor a 3 negyedénél fogok tartani.

2010. márc. 9. 20:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mármint a makkomon folyt végig egy ilyen átlátszó folyadék, néhány mili, max olyan 4-5 mili.
2010. márc. 13. 16:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Amugy nem iylen korban kedztem el maszturbálni... Sokkal hamarabb...Megmondom őszintén olyan 6 évesen
2010. márc. 13. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:

xD

Ami folyt a makkodon azt spermának nevezik, hímivarsejtek vannak benne, abból lesz a gyerek.

Kicsit olvasgass neten a témáról, nem árt. ..:D

2010. márc. 14. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:

magömlésed volt este,gratulálok hozzá,ilyen fiatalon sokszor még elég átlátszó színű,még nem fehér.Gratulálok,mert nagyon sok 14-16 éves írta,hogy aggódnak mert nekik nincs még semmi,igaz,ők ahogy leírák fizikailag még nagyon kisgyerekek ilyen kis 157-160cm-sek,azért megnyugatattam őket,ne parázanak be.

És tényleg ne erőltesd túl,mert a fejed is megfájdulhat,van amikor gyorsan jön,van amikor erőlködni kell a jó érzésért.De tényleg elég fiatal vagy szóval óvatosan és ne túl gyakran.

2010. márc. 16. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Figyi,amit meg 6 évesen csinálnak az nem maszturbálás,sok kisgyerek,ez lányokra is igaz játszik magával,így ismeri meg a testét.Van hogy simogatják magukat,azt se tudják mi az,gondolj bele te se tudtad,hogy az sperma és ha néha nedves lesz a nadrágod úgy hogy nem is értél magadhoz és olyan ragados mégis akkor ,hát az a magömlés,akkor egy kicsi mit tudná,hogy mit is csinál.A maszturbálás az már tudatos,egyébként egyéntől függ ki mikor kezdi el 12-14 éves kor körül kezdik,ez az egyéni fejlettségtől is függ,valaki eleve lassabban fejlődik,gondolj bele sok 14-15 éves van aki még csak most kezd el szörösödni és nőni,amit általában már 12,5 évesen elkezd az ember és olyan is van aki nem érzi szükségét az önkielégítésnek,ez egyéntől függ,aki akarja csinálja,aki meg nem az ne,ennyi.De a tudatos örömszerzést,mert erről szól a dolog én is korainak találom 12 éves kor előtt,ilyenkor általában csak játszadoznak,meg leutánoznak dolgokat.
2010. márc. 16. 11:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát a tvben volt a iva tévén 1 klipp ahol sexelnek éneklés közben. ipróbáltam hogy miért csinálják,és haamr rájöttem,jó dolog. persze akkro nem tudtam hogy ez az orgazmus, csak csináltam mert jó érzés volt.
2010. márc. 18. 14:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Amugy csk azért kérdeztem,hogy ez most az előváladék,vagy a sperma, mert 2 féle képpen hallottam.
2010. márc. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!