Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez így normális? Veletek is...

Ez így normális? Veletek is így van?

Figyelt kérdés

Masztubálás közben ha befeszítem a lábaim és a hasam akkor hamarabb megjön az orgazmus,akár olyan 5-10 perc alatt hogyha gyorsan verem a gyíkot.

Például tartok a nagyedénél és befaszítem a lábam me a hasam akkor a 3 negyedénél fogok tartani.

2010. márc. 9. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nézd ez mindenkinél másképp van,valószínűleg ilyen felgyorsítód a folyamatot
2010. márc. 10. 10:21
 2/17 anonim ***** válasza:

Persze hogy normális...

De ne csináld olyan gyorsan mert hozzászokik a szervezeted a korai orgazmushoz és az ciki lesz ha 5 perc után elélvezel szex közben. :)

2010. márc. 10. 16:38
 3/17 anonim ***** válasza:
Még jobb lenne egy barátnő keresése.
2010. márc. 10. 18:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Még csak 12 vok, le tudok még szokni róla?
2010. márc. 10. 21:23
 5/17 anonim ***** válasza:
hát nem de ha be gyullad akkor kamilla teába rakd a fütykösd makját
2010. márc. 11. 15:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Mért gyulladna be?
2010. márc. 11. 18:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Azert gyulladthat be, mert tul gyorsan csinalod.

Ezert a surlodassal, amit a kezed okoz konnyen mikro seruleseket okozhatsz a makkodon. Ami fertozeshez is vezethet. Ezt hivjak gyulladasnak.

Feltetlen moss kezet mielott magadhoz nyulsz! Hasznalj valamilyen kremet, hogy kevesbe dorzsolodjon a "gyikod". Rendszeres alsonadrag csere is fontos! Tisztalkodj alaposan, hogy elkeruld a fertozeseket.

Kulonben teljesen normalis, hogy maszturbalsz.

Tenyleg korai meg lanyokkal agyba bujni, de hamarosan annak is eljon az ideje.

Ne azon legyel, hogy gyorsan jojjon meg az orgazmus, hanem mi az az erzes, amit a maszturbalas alatt erzel. Melyik resze a "gyikodnak" (peniszednek) valt ki gyonyort. Lehet, ha nem erovel "verned a gyikodat", meg nagyobb elvezzethez is juthatnal.

Egyszeruen csak nedvesen simogatassal. Talald meg ezt a pontot, hogy hol jo neked.

A szexualis eletben nem az lesz a fontos, hogy ki milyen gyorsan tud kielegulni, hanem ki milyen elvezetet tud nyujtani maganak es a parjanak!

Ha van olyan, ami meg erdekelne (es nem tertem ki reszletesen), nyugodtan irhasz akar magan e-mailban is!

Fedezd fel magad! Igy konnyebb lesz a kesobbiekben a szexualis eleted.

2010. márc. 12. 00:30
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem túl korán kezdett el még maszturbálni és testileg nem elég fejlett hozzá, ezért is reagál a szervezet hevesebben. A legelején még párszor előfordulhat magömlés nélküli orgazmus, aztán kezdenek el csak a herék komolyan dolgozni egy életen át.
2010. márc. 12. 07:52
 9/17 anonim ***** válasza:

Miert kezdett el koran maszturbalni? A lanyok is ebben a korban kezdenek menstrualni. Kinek mi a korai?

Nem akar senkit megtermekenyiteni, csak a sajat oromet keresi.

Szerintem nincs ebben semmi rossz, csak nem kell "sportot" uzni belole!

2010. márc. 12. 11:12
 10/17 A kérdező kommentje:

00:30

Most kiróbáltam,nem merevítetem be a lábam meg a hasam, és az orgazmus végén (velem még nem volt ilyen) KIlövelő érzészt is éreztem, ami egészen mintha a herék legalsó részeiből jönnének. Mivel ez este volt nem láttam semmit, ám amikor mefvilágítottam az mp5 ömmel akkor ugy nézett ki mintha foylan rajta alami. ami az ilelti fijt i, egy átlátszó fojadék. Ez mit jelent,ÉS mi ennek a nece?

2010. márc. 13. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!