Pánikbetegség lehet, vagy más probléma?
Már múltkor is (2 hete) is történt hasonló, rossz érzés mellkasban, zsibbadás, szédülés, hányinger, de 15-20 perc után átment. És ma este is... Nagyon rossz volt. Azt hittem meghalok, vagy megőrülök ettől az érzéstől. Aztán gyors ittam hidegvizet, és lassan átment. Fulladásérzet miatt még mindig egy gombóc van a torkomban, nagyon megijedtem. Keveseit iszok, és eszek. Nem tudom miért, alig birok enni. Nagyon vékony vagyok (gének miatt!!!) 176cm 50kg, és 16 éves fiú :( Szeretnék hízni, de nem tudok, hisz enni is alig megy. Orvos azt mondta minden rendben...
Lehet a kevés ennivaló és folyadék miatt ilyen érzés, vagy ez pánikroham? Vagy esetleg rosszabb?
Köszi a választ. Valószínü, ugyanis a barátnöm elfogadott így, akkor kiegyensúlyozott voltam, sokat törödtem magammal, amióta vége... Nem érdekel semmi :(
Kibékültünk, de nem hiszi, hogy szeretem (én voltam hibas)
Azelott ilyen nemvolt. Lrehet hozzá köze? Nagyon hiányzik... Nkm nagyon fontos ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!