Pánikbetegség vagy agyi probléma?
Pszichológusra szükséged van, szerntem, hogy kiderüljön a probléma oka.
Pszichológus gyógyszert nem írhat fel, nem orvos, nincs orvosi végzettsége.
Először is, én is ismerek egy lányt, aki 17 éves, göndör, világos bőrű, szeplős, (de ő bandzsa is picit). Én nagyon szépnek találom, de neki sincs sok önbizalma. Pedig valahogy a szeplői, a göndörsége, a bandzsasága adnak neki egy bájt, ami másnak nincs. Egyébként nagyon kedves és jólelkű. De nem Te vagy, mert ő nem simítja a haját.
Vedd rá Magad a pszichológusra, és kerüld el azt a tömött buszt. Le kell győznöd a szorongásaidat, hogy egyedül nem fog menni, azt Te is tudod, sőt, ha menne, már megoldottad volna. Rosszra fordulhat a helyzet, ha sokáig nem kezdesz ezzel semmit, mert bármi negatívum érhet (ér is néha mindannyiunkat), és akkor még annyi bátorságod-lelkesedésed se lesz, mint most. Tégy valamit Önmagadért! A családod támogatja a pszichológushoz járást?
Helyes, kapd össze Magad, és menj szakemberhez. Ne felejtsd el, hogy ő nem "megjavít", csak Te tudod megjavítani Magad, és ő csak segíteni tud ebben.
Ha mégis az vagy, akit ismerek, akkor tudd, hogy tetszel nekem, mind külsőre, mind a személyed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!