Nem tudom, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Rengeteg lelki problémával küzdök, próbálom magam külső szemmel nézni, kutatok, mi okozta ezeket a problémákat. Pánikbeteg vagyok, egyedül nem nagyon megyek az utcára, csak ha nagyon muszáj. Nem látszik rajtam, hogy ilyenkor milyen tüneteket produkálok, próbálom takarni. El is mentem egy pszichológushoz még két évvel ezelőtt, természetesen gyógyszert szeretett volna adni, de nem szeretnék szedni, elég sok negatív véleményről hallottam. Aztán kiköltöztünk külföldre, jó lenne legyűrni ezt a problémát, csak itt tényleg nem kapok segítséget, mivel az idegen nyelv tudásom nem a legjobb még. Nem tudom mihez tudnék kezdeni. Próbáltam olvasni erről, le is foglalom magam, ha előtör ez a betegség, ha lehet el is kerülöm az okozati tényezőket, de elég nehéz, na és persze nem is szeretnék így élni. Valakinek van valami ötlete, hogy mit tudnék tenni?2015. júl. 14. 09:54
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt hasonló tüneteim engem az orvos nem küldött sehova vénynélkül kapható sedatif pc-t javasolt. Keress rá a neten próbáld ki.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utána fogok járni :)
2015. júl. 14. 17:43
3/3 A kérdező kommentje:
Azért félek gyógyszert használni, mert olvastam, hogy rá lehet szokni az ilyen fajta stresszoldó tablettákra. A sedatif pc-ről olvastam, hogy ennél nincs ilyen probléma. Ez valóban így van? Köszönöm a választ :)
2015. júl. 14. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!