A meztelenül alvás barátok/haverok előtt nyaraláson gáz dolog-e?
Néhány cimborával (öten) kitaláltuk, hogy elmegyünk egy hétre Siófokra szétesni. Még nem volt ilyen közös nyaralásunk. Itthon mindig meztelenül alszom (mert nekem így kényelmes) és tudom, hogy a "csapatból" még nehányan szintén. Kb. óvodás korunk óta haverok vagyunk, az egyikük pedig a legjobb barátom. Alapesetben nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt.
- Szerintetek gáz-e, ha majd ott is meztelenül alszom? Ha reggel felkelek és áll a bré, ami szerintem alap dolog reggel, akkor takargassam-e vagy nem kell vele foglalkozni és simán kimehetek így a fürdőbe vagy WC-re? Nem gáz ha így látnak vagy én őket? 25F
Főleg egy összeszokott társaságnál, akik elmennek "szétesni", mondjam azt, ott kötelező a meztelenség. Ilyen nagy melegről ne is beszéljünk. Még kötetlenebb lesz a társaság. Ha meg valakinek feláll a farka, az meg egy jó móka, lehet vele viccelődni. Egészséges férfiak vagytok.
A durrantás megbeszélése is fokozza a kötetlenséget. Lehet azon is jót nevetni.
Ez akkor gáz ha nincs külön ágy,azért gáz lenne meztelenül másik fiúval együtt aludni egy ágyban.Véletlenül is hozzá lehet érni alváskor.
A zuhanyzás más téma addig meztelen az ember ameddig tusol,majd felöltözik,nem órákig,ruhában mêgsem lehet tisztálkodni.☺
Egy boxert azért el lehet viselni.Nem afrikai őslakók vagyunk.☺
De abban nincs semmi hogy jó haverok vagytok és nem vagytok szégyenlősek,akkor van bibi ha egy ágyban alszotok meztelenül,meg ha 1 tusolóba többen akartok beállni.
Az gázosabb ha mêg otthon laksz égy anyád előtt is így járkálsz,meg rád nyithat.
Ha külön ágy van,és csak alvásról van szó,hogy akkor meztelenkedsz és megkérdezed őket hogy nem zavarja e őket és nem zavarja,mert másokra is tekintettel kell lenni akkor tökre oké szerintem.Tehát oké.
De most ha valaki hozzád látogatóba megy,nálad alszik hétköznapokban akkor sem bírod ki a boxert?Vagy akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!