Normális, hogy egy 12 éves fiúnak már van magömlése?
10 es ,igen okoskodok saját véleményeddel szemben .
Mivel sokan irták azt hogy normális,akkor miért vonod kétségbe azt,az nem normális amit én irtam .
Ez egy fórum itt,bizony lehet ellent mondani is .
Bocs, de akkor te most miért okoskodsz ?
Kérdező, olvasd el ezeket és hidd el, hogy nem korai, és teljesen normális vagy!
"Biológiai értelemben akkor válik serdültté egy fiú, ha megtörténik az első magömlése. 12-14 éves kor körül többnyire erotikus tartalmú álom kíséretében, spontán bekövetkezik az első pollúció, azaz magömlés. Másik gyakori módja az első magömlésnek, hogy a serdülő fiú önkielégítéssel éli át ezt a biológiai és lelki élményt"
"12-14 éves korban többnyire erotikus álom következtében, éjszaka történik meg az első magömlés."
"az első magömlés idejére megjelölt átlagéletkor 11-13 között szóródik, a leggyakoribb érték a 12. életév."
" Az első spontán magömlés Magyarországon, átlagosan 14 éves kor előtt következik be."
Kedves "Horst 77"
Valahonnan ide tévedtél,csak ezért hogy nyomkodhasd a pirosat .Nagyon sok válaszoló értékeli válaszaimat,és nem úgy mint te .Ezért több mint 230 ponttal állok előtted .
239 ről neked még van hova fejlődni .Pontosat nem akartam írni ,mert még azt gondolod kérkedek vele .
Még csak átlagnak sem lehet mondani,hogy 12 évesen esnek át a fiuk ezen .
A 12 es válaszában,a 2.linkben van a jó meghatározás,mit is nevezünk magömlésnek .Idézem "Amikor biológiailag éppen férfivá érik valaki, akkor egy éjszaka arra ébred, hogy a merev péniszéből valami kilövellt. Ezt a kilövellő váladékot nevezzük ondónak, vagy ejakulátumnak. Ez 2-3 milliliternyi sűrű, fehéresen áttetsző színű folyadék, mely körülbelül 300 millió spermasejtet tartalmaz."
Tehát nem kis ragacsos nedvről van szó .Mert az esetek több mint 90 % ban első esetben csak ez jön .Aztán idővel az igazi is bekövetkezik .A sűrű fehéres nedvben már ott vannak a spermiumok,ívarsejtek ,"magok "
Tegyük hozzá a kérdezők többségének. A valódi többség nem kérdez itt semmit.
Teljesen normális kérdező hogy már van spermád ennyi idősen, ha még a cuccod nincs is teljesen kifejlődve.
Kedves 13-as Névtelenlovag,
szerintem nem én nyomkodtam (lehet én voltam, de akkor véletlenül, mert csak nagy baromsságokat szoktam lepontozni). A 13-as hozzászólásod 0-án van úgy hogy hozzá sem értem, de légy boldog, akkor most nyomok egy zöldet, ha ez téged kielégít.
Engem kb. anyira nem érdekelnek a "pontok" hogy azt sem tudom hol lehet megnézni.
A kérdés meg arról szólt, hogy "normális"-e. Lehet nem átlag, de az átlag 14-hez képest a 12-re nem lehet mondani hogy abnormális. Ha meg nem abnormális akkor normális. Abnormálisra aztm ondanám, hogy 8 évesen vagy 18 évesen sem.
De most már kiváncsivá tettél, hol is lehet ezeket az adatokat megnézni.
Meg hogy is működik ez a rendszer? A zöld után is 0%-on állsz. Ha 1-2 pirosat kaptál is, most 33-50%on kéne állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!