Minden fiunak van magömlése?
Figyelt kérdés
Hát az van hogy én 11 éves korom óta verem de akkor még nem volt spermám és azota is verem és igy nem lesz magömlésem?
13/F
2009. szept. 30. 15:49
1/21 anonim válasza:
Későnérő vagy. Rajtad kívül még jó sokan vannak ilyen helyzetben. És nyugi, várj, és lesz.
12/F
2/21 A kérdező kommentje:
kösz és elég hülyén tetem föl a kérdááést bocs :D
2009. szept. 30. 15:54
3/21 A kérdező kommentje:
de már van spermám csak magömlésem nem volt :S
2009. szept. 30. 15:54
4/21 anonim válasza:
lesz persze
ez csak idő kérdése
5/21 anonim válasza:
Tudom nem tartozik ide, de a te korodba még játszani kéne és nem "verni a virslidet"..Mellesleg elég fiatal vagy nem ezen kellene járni az eszednek... -.-"
6/21 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy van spermád, ha nem volt magömlésed? Megosztanád a titkodat? Amúgy az első vagyok.
7/21 anonim válasza:
16:02
Nem rakok be kérdést, de az oldalon az emberek 80% százaléka ilyenkor már maszturbált. És semmi baja nem lesz, ha csinálja.
12/F
8/21 anonim válasza:
ne hülyítsétek már. ha masztizol, nem lesz spontán magömlésed. nekem sem volt soha pont ezért, az csak akkor van, ha nem vered, és megtelsz. egyébként nem is kell, így tiszta marad a lepedő, meg jobb feeling is. :)
9/21 A kérdező kommentje:
onnan tudom hoígy szokot jönni te -.-miután kiverem -.-
2009. szept. 30. 16:10
10/21 A kérdező kommentje:
16:09 es nek kösz énis igygondoltam de etől akkor nemlesz semmmi problémám ?
2009. szept. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!