Ha egy fiúnak még nem volt magömlése, az nem termékenyítőképes?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 23:35
2/18 A kérdező kommentje:
miből gondolod?
2010. dec. 28. 23:42
4/18 A kérdező kommentje:
nemtudom.. lécci mondjátok már el, azért kérdezem mert nem tudom..
2010. dec. 28. 23:50
5/18 anonim válasza:
A hímvessző hossza és átmérője növekszik, a herezacskó pigmentált lesz, megnagyobbodik az ondóhólyag, megindul a hímivarsejtek képződése, a spermatogenezis, működni kezd a dülmirigy (prosztata), és 14-16 éves korban jelentkezik az első magömlés (pollutio). A magömlés rendszerint a hajnali órákban öntudatlanul történik, nem egyszer erotikus álmoktól kísérve. Nem árt a kisfiúkat időben felkészíteni erre. A fiúknál csupán 16-20 éves korban zárul le a nemi érés. Ekkorra az ondóban már szabályos, érett ondósejtek vannak.
Ha a herék tesztoszteron-termelésének hiányában a fiúknál elmaradna a nemi érés, ez természetesen azt is jelenti, hogy terméketlen marad.
igazán beüthetted volna a google-ba
6/18 A kérdező kommentje:
hidd el hogy beütöttem, de nem találtam, de viszont ezt sem értem.. akinek nem volt magömlése, akkor az nem termékenyítőképes? nem tudhatok mindent 10 éves fejjel ne haragudjatok
2010. dec. 28. 23:53
7/18 emlya válasza:
Semmi gond. Lefordítva egyszerűre ezt az egészet, a lényeg az, hogy a sperma termékenyíti meg a női petéket, és akinek nincs magömlése, annak spermája sincs. Innen tudom. Megfelel a válasz?
8/18 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm a válaszokat. de ez biztos?
2010. dec. 29. 00:00
9/18 A kérdező kommentje:
én a legelső magömlésre gondolok
2010. dec. 29. 00:02
10/18 emlya válasza:
IGEN!!!! Miért mi volt amugy? A csaj már menstruál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!