Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskolában a nemi...

Általános iskolában a nemi szerv vizsgálatakor egyenként kell bemenni vagy a minden fiú bemegy? Ha minden fiú bemegy akkor az alsógatyát is le kell venni vagy csak amikor vizsgálnak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 14:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Végre itt egy gimnáziumi tanár aki megérti a fiatalok álláspontját és nem ért egyet ezzel a módszerrel,egy baj van hogy már 4 év telt el a kérdés kiírása óta és semmi változás nem történt.

Annyit hallottam hogy nem kötelezhetik a diákokat a nemi szerv vizsgálat elvégeztetésére,de senki nem közli velük ezt,hogy nem kötelező részt venni.

És hol maradnak a szülő,azok mért hagynak mindent?

A fiatal,gyerek sem állat!

2014. szept. 29. 10:04
 42/42 anonim ***** válasza:
2.ban egyszer úgy volt, hogy bent voltunk 5-6an, és én voltam az első. Doki szólt hogy van még valami, valami kimaradt. Alsógatyában voltunk (minden évben addig kellett vetkőzni), doki egy mozdulattal gatyát lehúzta, és már húzta is hátra. A többi mögöttem állt, nem láttak semmit. Aztán a többi évben mar csak rákérdeztek
2016. jún. 22. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!