Tenyérvonalak vizsgálatakor a jobb vagy bal kezet kell nézni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 22:20
1/2 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz vizsgálni. Ha jobb kezes vagy, akkor a bal kezed az, amiről le tudod olvasni, hogy mi a sorsod, a jobb kezed pedig az, ahogyan te azt alakítod. Ha bal kezes vagy, akkor pedig fordítva. De ez eléggé összetett és nagyon nehéz dolog a tenyérjóslás, és egy másik kérdés, hogy mennyire igaz. Az egészségi állapotunkra vonatkozó rész és az azzal összefüggésben lévő dolgok még talán, de szerintem azt, hogy kinek mekkora szerencséje lesz a szerelemben vagy hogy anyagilag hogy fog állni nemigazán lehet ebből megjósolni. De egy alapos tenyérjóslásnál az ujjperceid hosszát, formáját, körömágyad, bőröd átlátszóságát, mindent néznek. Nagymamám nagyon erősen hitt az ilyesmiben.
2/2 anonim válasza:
Azért én a kéz alakját ,körmök állapotát már nem vonnám bele ebbe mert az lehet örökölhető is kinek milyen a keze a bőre állapota,típusa +a szervezet egészsége is befolyásolhatja.Ez a vonalkás dolog meghát nem tudom...valaki biztos ért hozzá valamit de hogy van e alapja lehet e ebből valamire következtetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!