Fitymaszukulet?
13éves vagyok és a péniszemen merev állapotban nemtudom a bőrt a makk mögé húzni.Csak a feleig,onnantol nagyon faj.Egyszer zuhanysas kozben lankadt allapotban mogehuztam, majd merev allapotra kenyszeritettem:p es nemtudtam visszahuzni. aztan sikerult.Orvoshoz nemakarok menni.A fitymafekem az a makkom aljan talalhato ize (nemtudom h aze a neve)Az bevan gyulladva es hozzaeresnel nagyon csip.Kenoccsel kenjem?Ja es onkielogetes utan amikor jon a cucc a hugycsomben csip de amikor kijott aztan enyhul majd elmulik,Szoval gyulladas
Csip, szerintem fitymaszukulet.Orvoshoz nemakarok menni, Nemszivesen mennek.Ezeket a problemakat hogylehetne megoldani?
Az is lehet hogy nem fitymaszűkületed van,hanem a fitymaféked rövidb az akadályoz hogy a makk mögé húzd a fitymád.Ha erről lenne szó,akkor a fitymaféket kell átvágni.
Jobb lenne ha urológushoz mennél el,ha van idősebb tesód ő is elkísérhet!
Amíg piros a féked óvatos legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!