Fitymaszukulet?
13éves vagyok és a péniszemen merev állapotban nemtudom a bőrt a makk mögé húzni.Csak a feleig,onnantol nagyon faj.Egyszer zuhanysas kozben lankadt allapotban mogehuztam, majd merev allapotra kenyszeritettem:p es nemtudtam visszahuzni. aztan sikerult.Orvoshoz nemakarok menni.A fitymafekem az a makkom aljan talalhato ize (nemtudom h aze a neve)Az bevan gyulladva es hozzaeresnel nagyon csip.Kenoccsel kenjem?Ja es onkielogetes utan amikor jon a cucc a hugycsomben csip de amikor kijott aztan enyhul majd elmulik,Szoval gyulladas
Csip, szerintem fitymaszukulet.Orvoshoz nemakarok menni, Nemszivesen mennek.Ezeket a problemakat hogylehetne megoldani?
Ha a féked piros és csip,lehet hogy az a gond és azt erőltetted tul.
menj orvshoz mindenképp mert ezt máshogy nem lehet megoldanil
Konyhakéssel.
Komolyan, a dokik szerinted miért vannak? Lehet, hogy rövid a fitymaféked
Minél előbb menj, orvoshoz!!!!!
Ha már fáj is akkor gyulladásban van, akkor pedig csak rosszabb lesz!!!
Nagyon óvatos legyél a canestennel,figyeld hogy 2 hetes kezelés során van e javulás,ha nincs menj el urolópgushoz.
De jó lenne ha urológushoz mennêl el,főleg ha a gyulladás nem múlik el,oda beutaló nem kell csak tb kártya.
Ha a gyulladás elmúlik akkor próbáld ki,hogy a meleg vízes fityma tornáztatást.Meleg vízben könnyebb a fitymát hátrahúzni.De ezt csak szigorúan ha a gyulladás eltűnt szabad napi szinten csinálni!Ez pár hét alatt javulást eredményezhet,azt veheted észre hogy ha merev a péniszed a fitymád könnyebben tudod a makkról lehúzni,ha viszont semmi javulás urológushoz kell menni.
Urológus lehet elkőször csak szteroidos krémet írna fel,ha nem válik be akkor meg kell műteni,de ezt nem kellkörülmetélni.Ha az orvos ilyesmit javasolna akkor meg kell neki mondani ezt nem szeretnéd.
Szüleiddel jó lenne ha beszélnél és elmennél urológushoz,ha elmész akkor az orvoshoz egyedül menjél be és csak miután megvizsgált utána menjenek be a szüleid hogy megbeszéljétek a továbbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!