Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Voltak here problémáitok?

Voltak here problémáitok?

Figyelt kérdés
Ha igen mik voltak a tünetek , mit javasolt az orvos és mik lettek a következmények?
2010. márc. 4. 13:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Talan ha te irnad le a sajat tuneteidet nem pedig nekunk kene kibarkobazni akkor talan, hangsulyozom de csak TALAN jobban tudnank segiteni.. Imadom ezeket a " valtozz nekem orvossa es talald ki mi bajom van de anelkul hogy barmit is mondanek rola" kerdeseket...
2010. márc. 4. 15:11
 12/16 anonim válasza:
Nekem volt egyszer here csavarodásom még 8 éves koromban, titkoltam mert cikinek tartottam a dolgot és nem akartam anyumnak elmondani. és az lett a vége hogy begyullatt a harém vagyis az a herevezeték megcsavarodott és műtéttel kivágták az elhalt herevezetéket de mind2 herém megmaradt szerencsére :D:D
2010. márc. 4. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:

15:11: senki nem mondta, hogy valami baja lenne, nem is kérte hogy változz orvossá. Egyszerűen érdekelte, hogy neked volt-e már here problémád... Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor inkább ne szólalj meg!

Amm nekem még nem volt. (mondjuk lány vagyok, szóval addig jó. xD)

2010. márc. 4. 21:43
 14/16 anonim válasza:

Sztem meg abszolult nincs igazad emellett osztod itt az eszt hogy ha nem tudsz valaszolni a kerdesre inkabb ne szolalj meg? Kerdem en toled, kicsi lany, te erdemben mennyire tudsz hozzaszolni lany letedre ahhoz hogy volt e here problemad? Varj segitek nehogy megeroltesd a kb 14 eves agytekervenyeidet: SEMENNYIRE!

Szval grat hogy gazdagitottad a folosleges hsz-ek sorat 2-vel hisz egy ilyen megnyilvanulasra nekem is reagalnom kellett es a tema szempontjabol ez is folosleges.

2010. márc. 5. 08:47
 15/16 Tutujka ***** válasza:

Heregyulladásom is volt, és herevisszértágulatom is.

A gyulladás iszonyat fájdalmas.

Egy tökönrúgást szorozz be kábé 10-el.

Nem bírsz felállni, kiegyenesedni. Ilyenkor fekvés, fekvés, pihentetni a golyókat, ha van rá mód, akkor kicsit szorosabb alsógatyát kell felvenni, mert a lényeg, hogy ne hagyd lógva a tökeidet.

A visszértágulat műtéttel orvosolható.

Ha elmulasztod, a későbbiekben nemzési gondjaid lesznek.

2010. márc. 5. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A férfi herei nagyon sérülékenyek!Nagyon kell rájuk vigyázni!Ne felejtsd el,hogy csak kettő van belőlük!Azok termelik a férfi hormonokat és a gyermek nemzeshez szükséges spermat!A penisznek csak az öröm szerzés a dolga és a sperma eljuttatasa a nő petesejtehez!
2022. dec. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!