Voltak here problémáitok?
Figyelt kérdés
Ha igen mik voltak a tünetek , mit javasolt az orvos és mik lettek a következmények?2010. márc. 4. 13:38
1/16 anonim válasza:
Múltkor ráültem, fájt de elmúlt!
2/16 anonim válasza:
Nekem volt.Egyszer szöktem haza egy szögesdróton át és nem volt rajtam semmi.Hát az meg beleakadt a herémbe.Megállni már nem volt időm,így átugrottam,de sajnos egy darab bőrke ott maradt a dróton.Utólag leszedtem és próbáltam visszavarrni,de nem sikerült,így az orvos varrta vissza.
Következménye nincs.
3/16 anonim válasza:
Terepen, bringázás közben leakadt az első kerekem egy gyökérbe, és a villanyak beleállt nemesb szerveimbe... Na azt az érzést senkinek se kívánom. De pár nap és elmúlt a fájdalom :)
4/16 A kérdező kommentje:
és olyan ami nem fizikai sérülés miatt keletkezett?
2010. márc. 4. 14:02
5/16 anonim válasza:
Nekem igen.Egyszer nagyon megdagadt egy reggelre mindkét herém .....hát kellemetlen volt,de a feleségem orvosolta. :D Leapadt .
6/16 anonim válasza:
Nekem volt heregyulladásom, kibаszottul fájt :S alig tudtam járni meg mozogni mindenhogy szar volt :S 16/F
7/16 A kérdező kommentje:
mik voltak a tüneteid? mit mondott az orvos?meddigfájt?
2010. márc. 4. 14:14
8/16 anonim válasza:
nekemis volt levágták a herémet
9/16 anonim válasza:
Menj el dokihoz!A heregyulladás azzal jár hogy megdagadnak akár ötszörösére,fájdalmas és kényelmetlen.Valószínű gyógyszert és felkötözőt(mint kéztörésnél) kapnál.
10/16 anonim válasza:
14:09vok
Hát nekem fájt, piros volt, meg feszes volt rajta a bőr, azért annyira nem dagadt meg. Meg lázam is volt. Gyógyszert kaptam rá meg olyan kötözőt, amit írtak, de azzal is rossz volt :S Asszem olyan két hét alatt múlt el teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!