Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vérvétellel meg lehet állapita...

Vérvétellel meg lehet állapitani a kisebb nemi betegséget is?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem vagyok nemi beteg csak mondjuk vakamilyen bakteriàlis fertőzèsem van vagy gomba vagy ilyesmi,akkor azt is kimutatja a vèrvizsgàlat?
2015. jún. 23. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket a vizelet vizsgálattal állapítják meg .
2015. jún. 23. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyulladást ki lehet vele mutatni.
2015. jún. 23. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy pontosabb legyek mèg szüz vagyok teheàt nemi uton terjedő betegsègem nincs de van valamilyen fertőzèsem mert a pèniszen pontosabban a makkon vörös foltok vannak meg maga a makk is vörössen be van gyulladva. A hugycsövemben meg valamikor villàmló szúró csipő èrzèst èrzek. Ezeket csak ugy ritkàn èrzem egy màsodpercre. Ezèrt kèrdezem hogy vèr vizsgàlattal ki lehet mutatni h milyen betegségem van??
2015. jún. 23. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem,de ahogy már irták a gyulladást ki lehet,utána vizsgálatokbol kiderül hogy ha OTT van.
2015. jún. 23. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
De vizelet sem ártana,ha a hugycsöved szur
2015. jún. 23. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Vérvizsgálattal nem.

Vizelet vizsgálattal a gyulladást igen.plusz ránéz.de kenetvizsgalattal is amit a hugyő környékéről vesz.

2015. jún. 23. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Èrtem akkor fel kell keresnem egy urulógust vagy nem tudom , lehet egy bőrgyógyàszt! Tudtok jànlani ilyen urulógiai rendelőt fehèrgyarmaton?
2015. jún. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!