Fitmya szűkületem van, és nem szeretném ha körülmetéljenek, milyen megoldások vannak még?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 13:20
1/5 anonim válasza:
majd az orvos elmondja. mond meg neki h nemakarsz metélést, vannak egyéb megoldások is, pl kenőcsök, tágítás.
2/5 anonim válasza:
Letezik a bemetszes, ez nagyon sok esetben segit, ha nagyon nem megy azzal se, akkor lehet plasztikai eljarassal, Magyarorszagon is csinaljak (pl z-plasztika) vagy esetleg reszleges meteles, ezt majd az orvos fogja latni (remelhetoleg nem valami hentes, aki mindent akar vagni, mert divat meg kenyelmes neki)....
3/5 anonim válasza:
Ez szívás!
Nem kell ide orvos,-a középkorban sem voltak-,játssz vele!
4/5 anonim válasza:
ma 02:11 és igazad is van, nekem kis koromba volt, és azt mondta az orvos hogy "huzogassam" akkor persze még nem tudtam hogy mi is az, csak ugy huzogattam, és jó lett :) szóval have fun kérdező!!
5/5 anonim válasza:
Nézd meg az alábbi topikot, sztem hasznos lehet. Ott tudsz írni is privát-emailt annak, aki a kérdéseket kidolgozta. Ő segíthet... fordulj hozzá bizalommal.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!