Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szükületem van?

Fityma szükületem van?

Figyelt kérdés
én 15 éves vagyok és az van hogy kb 1 éve kezdtem el sejteni hogy fityma szükületem van és most olvastam valahol hogy a péniszen a makknak nem szabad összekapcsolodnia a fitymával.segitenétek hogy mosz miről van szó?valami ilyesmijen: [link]
2011. júl. 16. 18:52
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
Orvoshoz lusta vagy elmenni?
2011. júl. 16. 18:53
 2/32 anonim válasza:
Nekem van egy cimbim akinek az van de különösebben nem zavarja... Csak nem szereti ha leszopja a barátnője. De simán meg lehet műtettni ha gondot okoz
2011. júl. 16. 18:53
 3/32 A kérdező kommentje:
nem merek.mert nem tom hogy anyámnak hogy mondjam el.
2011. júl. 16. 18:54
 4/32 A kérdező kommentje:
aha engem sem zavar néha de azért nem szeretnék én igy élni.mert én normálisan szeretnék élni már anélkül is vannak más problémáim amik életem végéig tartanak.
2011. júl. 16. 19:01
 5/32 anonim ***** válasza:
hát pedig muszáj lesz elmondanod de ha anyudnak nem akarod mond el vaterodnak én most megyek dokihoz húztam halasztottam de jobb minél hamarabb túl esni rajta
2011. júl. 16. 19:05
 6/32 A kérdező kommentje:
a szüleim elváltak ha nem váltak volna el akkor neki mondtam volna el előszőr.anyám velem él egyedül és nem beszélek vele ilyesmiről.
2011. júl. 16. 19:08
 7/32 A kérdező kommentje:
de most olvastam a neten hogy csak fitymafékem rövid vagy mi.
2011. júl. 16. 19:09
 8/32 anonim ***** válasza:
értem de jobb ha beszélsz akkor anyuddal az nem árthat ha megnézi a doki:)
2011. júl. 16. 19:12
 9/32 anonim ***** válasza:

mindenképp orvoshoz kell menni! mivel a bőr és a makk "pereme" alatti részt tisztán kell tartani, ezt csak úgy lehet megtenni, ha rendesen hátra tudod húzni a fitymád.

ha nem tudod normálisan tisztán tartani gyulladás is lehet belőle, különböző gombák és baktériumok ottmaradni, ami később, felnőtt korban daganattá is fejlődhet.

de egy egyszerű rutin műtéttel helyre lehet hozni, a lényeg h minél hamarabb menj orvoshoz.

2011. júl. 16. 19:14
 10/32 A kérdező kommentje:
aha én csak a makk végéig(most nem tom hogy jol mondtam el)tudom hátra huzni.nem szeretek vele ilyesmiről beszélni mert ő elmondja mindenkinek és mert azt fogja mondani hogy nem is igaz semmi aja sincsen.
2011. júl. 16. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!