Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szükületem van?

Fityma szükületem van?

Figyelt kérdés
én 15 éves vagyok és az van hogy kb 1 éve kezdtem el sejteni hogy fityma szükületem van és most olvastam valahol hogy a péniszen a makknak nem szabad összekapcsolodnia a fitymával.segitenétek hogy mosz miről van szó?valami ilyesmijen: [link]
2011. júl. 16. 18:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
ilyen videokat meg nézzél hanem menj el orvoshoz és ő majd megmondja mit tud csinálni és te is eltudod mondani,hogy körülmetélést nem szeretnél és mit tudna ezügyben tenni,ennek érdekében.mondom egyedül is elmehetsz megnézetni,vagy akár a háziorvosoddal is megnézetheted,nem kell anyudnak tudnia.Csak menj el és nézesd meg,abból még nem lesz baj.
2011. júl. 18. 18:49
 22/32 anonim ***** válasza:
amúgy ahogy én tudom ezt altatással csinálják, de ha meg nem akk sem fogsz semmit sem érezni a műtét alatt. :)
2011. júl. 18. 19:20
 23/32 A kérdező kommentje:
hát én ugy döntöttem hogyha másokat nem zavarja hogy ilyen akkor talán engem sem kéne hogy zavarjon
2011. júl. 18. 19:43
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem a külsejével van a baj,hanem azt írod szükületed is van valószínűleg,meg fékkel is gondok vannak,azt meg érdemes megnézetni legalább,nem kell feltétlenül körülmetéltetni én sem vagyok annak a híve.De attól hogy megnézi a doki nem lesz bajod,nem kötelezhet műtétre.De jobb lenne ha mindenképp megmutatnád egy orvosnak,mert nem fog egyedül helyre jönni ésmég komolyabb bajok lehetnek később.
2011. júl. 19. 18:20
 25/32 anonim ***** válasza:

A fitymaszűkületnek a következő szövődményei lehetnek. Bármely életkorban, a szűk fitymabőr alatt pangó szövettörmelék és vizeletmaradék bomlik, benne baktériumok, gombák szaporodnak el. Ennek következménye lesz a makk és a fityma bőrének gyulladása, ödémája, váladékozás, fájdalom. Ez a helyzet akár sebészeti beavatkozást is igényelhet. Az ifjúkortól kezdve közösülési nehézséget, fájdalmat, akár vérzést is okozhat. Felnőtt és idősebb korban sokkal gyakoribb fitymaszűkülettel rendelkező férfiaknál a nemi szerv daganatos elfajulása. Ennek oka minden bizonnyal az, hogy a korábban említett anyagok bomlása során irritáló anyagok is keletkeznek ill a gyakran visszatérő gyulladások együtt vezetnek a hám daganatos elfajulásához.

Nem mindig a könnyebb út a jobb!

2011. júl. 19. 18:29
 26/32 anonim ***** válasza:

Ja, akkor elmondom, mi a szövődménye a teljes körülmetélésnek:

Kiszáradt a makkom, érdes, kérges a tapintása, fehéredik, fáj, repedezik, rosszul néz ki, foltosodik

ROnda a vágás, a heg, a varratok helye még ott van, para az egész

Megnézik nagyon, akárhol vetkőztem eddig, a csajok se örültek neki, főleg h nem élvezem az orális szexet (nem érzek vele semmit kb)

Szóval meg kell oldani a szűkületet, de NEM úgy, hogy lecsonkolják, az PARA

2011. aug. 1. 21:30
 27/32 anonim ***** válasza:
pedig én úgy hallottam h épp hogy a csajok jobban szeretik. nincs olyan intenzitású szaga, és nehezebben élvezel el szex közben. tovább bírod. és ez a csajnak jó. meg persze egy kihívás is neki...
2011. aug. 3. 16:36
 28/32 anonim ***** válasza:

Sokáig bírom és nem élvezem, egyáltalán nem jó, nekem az a bőr kellene, ami ott kellene, hogy legyen, azokkal az idegekkel, amiknek ott lenne a helyük... nem viccből nő ránk semmi.

A szagot meg tisztálkodással oldják meg mifelénk, főleg, ha lenne mit tisztítanom és nem kellene most helyette sokkal rosszabb minőségű bőrt odanyújtanom. Mivel barbár gondolkodású állatok levágták. Bocs, semmi jó nincs benne, nem vagyok ezzel egyedül, lehet, hogy neked jó, nekem NEM. Ez van

Kiszáradt, foltos makk, ami kérges, érdes tapintású. Fehéredik, feszül, fáj. Ebben nem sok jó van, meg a ronda SZTK-vágásban se

2011. aug. 12. 02:17
 29/32 anonim ***** válasza:
78%-os, ez az "úgy hallottam, hogy a csajok is ezt szeretik" figyelj szerintem nézd meg, hogy milyen arcot vág egy csaj arra, amikor meglátja a péniszemet, ami iszonyú, miután leszabdalták róla a fitymámat... kérges makk, ilyen sokunknak van... majd, ha látod egy csaj arcát, majd utána megnyilatkozhatsz, addig meg higgy nekünk, KÖSZ
2011. aug. 31. 15:12
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

szinte ugyanez volt az én esetem is, éveken át nem mertem segítséget kérni a szülőktől, mert cikinek tartottam, hogy fitymaszűkületem van. Pár hónapja amikor megkértem a szüleimet, hogy segítsenek ebben a problémában anyám ugyan kicsit meglepődötten de csak annyit mondott, hogy ismer egy jó nevű urológust és, hogy kér nála időpontot menjek el a magánrendelésére. Ciki a dolog tudom és lelkileg is megterhelő mert én is átéltem a te helyzetedet. De ez neked kell fejben eldönteni, hogy meg akarom oldani a dolgot vagy csak halogatom! Az anyukád meg biztos hogy segít mert Ő is tisztában van ennek a dolognak a veszélyeivel! Jobb 15 évesen lerendezni ezt mint akkor amikor már 18-20 vagy és tele vagy halom nyomással érettségi miatt, esetleg emiatt bizonytalanodsz el a csajozásban, meg még sorolhatnám a sok mást ami rád fog nehezedni a későbbiek során!

Bátorság Barátom, az Anyukád azért van melletted, hogy támogasson bármiben, bárhol, bármikor!

2011. szept. 6. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!