Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szükületem van?

Fityma szükületem van?

Figyelt kérdés
én 15 éves vagyok és az van hogy kb 1 éve kezdtem el sejteni hogy fityma szükületem van és most olvastam valahol hogy a péniszen a makknak nem szabad összekapcsolodnia a fitymával.segitenétek hogy mosz miről van szó?valami ilyesmijen: [link]
2011. júl. 16. 18:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

most lehet h csak letapadás. a kettő nem ugyanaz. a letapadásnál nem kell műtét (nekem is ilyen bajom volt 7 évesen. elmentünk dokihoz, és ő hirtelen "hátrarántotta a bőrt". eléggé fájt abba a pillanatban, de utánna már nem. szerencsére nem éreztem akk még cikinek :) )

de mindenképp menj dokihoz!

2011. júl. 16. 19:23
 12/32 A kérdező kommentje:
én is ezt hittem előszőr hogy letapadt de sajna nem mert mikor megprobálom hátra huzni akkor a makk végéig megy de utána már nem de akkor is fáj a fitymafék.
2011. júl. 16. 19:25
 13/32 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mond el anyukádnak,de ha nem mered akkor is simán megnézetheted a saját háziorvosoddal,vagy egyedül is elmehetsz urologushoz vele,csak ha beavatkozást végezne ott kell szülői beleegyező nyilatkozat.De elve először csak megvizsgálna és utána elmondaná milyen lehetőségeid vannak,aztán lenne még időd dönteni.
2011. júl. 17. 12:42
 14/32 anonim ***** válasza:
De szükületnél ha melegvízben,fürdéskor merev állapotban húzogatod minden nap,lassan,óvatosan akkor hetek,vagy pár hónap alatt rendbe is jöhet a szükületed.
2011. júl. 17. 12:44
 15/32 A kérdező kommentje:
igen erről már halotam hogyha melegvizben vagy langyosban huzam hátra és jobb lesz probálgattam de nem ment jol mert ezt csináltam 1 honapig és hátrégg mnet egy picit de másnap már nem ment és mikor ezt csináltam este fájt a fitymafék.ez már szerintem biztos hogy fitymafék problémám van.am nem tudom hogy mit csináljak mert ezt az anyámnak nem merem meg mondani már 2 napja probálom elmondani de nem könnyű.:-(
2011. júl. 17. 14:41
 16/32 anonim ***** válasza:

Pedig a fitymaféket azt műtéti úton kell helyre hozni,a fék rövidségéről te nem tehetsz,anyukád sem fog érte bántani,mond el neki nyuogdtan,ülj le és beszéld meg vele,a lányoknak is lehet problémájuk amit az apjuk úgyanúgy tud,nem titkoloznak otthon erről.Annyi hogy amikor vizsgálatra mész előtte beszéld meg anyukáddal hogy várjon meg kinnt.De ha szükületed is van,akkor ott majd fitymaplasztikához raggaszkodj,ne hogy körülmetéljenek,mert sajna sok doki mivel ez az eljásás gyorsabb nekik egyből ezt akarják,ezt ne enged,ragaszkodj ahhoz hogy a fitymád megmaradjon.De akár mondom nyugodtan egyedül,vagy baráttal,ismerőssel menj el urologushoz,akár a saját orvosodhoz aki szintén megtudja nézni és tanácsot tud adni.Semmi ciki nincs hogy az anyukáddal megbeszéled,megkéred erről ne beszéljen mással,maradjon kettőtök között.Most van itt a nyár,és most meg lehetne gyorsan oldani,hidd el ne várj vele,magától nem oldodik meg,és akár rosszabb is lehet.

Menj oda anyukádhoz és mond neki,anyu szeretnék veled egy igen komoly dolgoról beszélni és szeretném amit elmondok közöttünk maradna,kérlek ülj le és ne ijjejdj meg,azt hiszem fitymafékemmel problémák vannak,azt hiszek rövidebb.Szeretném ha elvinnél megfelelő orvoshoz.Ennyi.

2011. júl. 17. 15:08
 17/32 A kérdező kommentje:
Ja most gondolkodok rola de még az a baj hogy az anyám az csak ahoz az orvoshoz visz akit ő ismer és azok nagy köcsögök mert utána mindig megkérdezik hogy amit csináltak hogy van de mások előtt.am azt szeretném kérdezni hogy a fitymafék mütét menyibe kerül és ez altatással jár vagy nem.eleinte azért hitttem hogy fitymaszükület mert nem ment le jol de késöbb rájöttem hogy a fitymafékkel volt a problem.am egyszer láttam egy videot hogy mivel jár a fitymaszükület kezelése és az nagyon nem jo itt egy vidi: [link]
2011. júl. 18. 10:26
 18/32 anonim válasza:

Nekem is fix ilyen a peniszem, mind amilyet belinkeltel a wikirol, semmi bajom nem volt eddig vele,szex kozben se.

19f

2011. júl. 18. 18:25
 19/32 anonim ***** válasza:

Anyáddal leülsz és megbeszéled hogy ismeretlen orvoshoz szeretnél menni,mert nem szeretnéd ha véletlenül a műtét után összefutnátok és esetleg mások előtt kérdezgetnék,mert akiket ő ismer,ilyenek.

A műtétért nem szoktak fizetni,csak ha valaki akar akkor a műtét után ad pénzt,vagy valami ajándék csomagot,amibe kávét,teát,desszertet raknak,pénzt sem szoktak ilyenkor túl sokat adni és csak műtét után.,többnyire helyi érzéstelenítővel csinálják és van aki műtét után mehet haza,valaki 1-2 nap múlva,de olyan 10-15 perc az egész.

2011. júl. 18. 18:42
 20/32 anonim ***** válasza:
24%

Csak komoly szükületnél kell körülmetélni,más eljárások is vannak a szükületre,a legjobb a fitymaplasztika,megmarad a fitymád,vágással lazítanak a makkot fedő bőrőn,a seb szépen,heg nélkül gyógyul és olyan lesz mint új korában,nem látni rajta semmit,meg nem mondani hogy műtve volt.

Aztán van a részleges metélés,amikor azért hagynak bőrt egy kicsit.

De ha az orvos metélést javasolná azonnal meg kell mondanotok,te megakarod tartani a fitymád mindenképp,nem szeretnél körülmetélést semilyen mértékűt se,ebben kell megállapodni,ha csak a metéléssel erősködne,akkor meg keressetek másik orvos és kérjétek ki a véleményét.De fityma plasztikát válaszd,meg kell mondani nem akarsz metélést.Ennyi

2011. júl. 18. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!