Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Figyma szűkületem van?

Figyma szűkületem van?

Figyelt kérdés
Alap állapotban teljesen hátratudom húzni a fitymát, de álló állapotban már csak feléig vagy három negyedéig tudom, ez baj?
2011. jún. 11. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, menj el az urulógushoz, 2perces műtét, átvágják alul a fitymaféket, és megmarad a fitymád, ha hezitálsz majd körül kell metélni később, ne legyél felelőtlen, menj el míg fiatal vagy, és nem lesz probléma.
2011. jún. 11. 14:32
 2/8 TOMAtm ***** válasza:
ja ja,mocskosul fog fájni meg vérezni ha begyullad, szóval inkább ess rajta túl hamar.bár igysem lesz leányálom.
2011. jún. 11. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy fitymaszűkület,lehet,hogy csak rövid a fék.Urológusnak mutasd meg.
2011. jún. 11. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
És a műtét az fájdalmas?
2011. jún. 11. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. jún. 11. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jún. 11. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Óvatosan a videoklinika linkjeivel...

A teljes körülmetélést kerüld el, én csak azt tanácsolom, én rosszul jártam vele nagyon :(

2011. jún. 11. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
körülmetéltetni ne enged magad,valaki rögtön ezzel jön,lehet elég a z-plasztika ahol 2 oldali bemetszéssel lazítnak a bőrön.De sokszor ha fürdés közben húzogatos,lassan,óvatossan attól is lazulni tud a bőr és hetek alatt javulhat,de óvatosan és lassan vele,nem erőltetve.De nem tudjuk szükület,vagy fék gondod van.Ha még se javulna,akkor urológushoz kell menni,14 éves kortól vizsgálatra lehet egyedül,szülő nélkül beutaló nélkül menni,csak a beíavatkozáshoz kell szülői engedély.De eleve előszőr vizsgálna és utána javaslatot adna a kezelésére.
2011. jún. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!