Miért ilyen kicsi a farkam? 15/F
15 éves vagyok és ha megnézem szinte semmit nem nőt a csecsemő kori képeim óta. Állva (lehet kevesebb mint a) fél markomba elfér, lankadva meg van mikor nem is lóg csak úgy összezsugorodva pár mm. Ez valami betegség? Mi miatt lehet? Hogyan tudom változtatni? Gondoltam a hormonnövelőkre. Azzal kapcsolatba: Az én koromba veszélyes? Hallottam, hogy megöli a spermiumokat, főleg a fejlődő szervezetbe de nem tudom mennyire veszélyes.
A válaszadókat fellpontozom!
Akik attól aggódnak, hogy a srác be fog venni midenféle hormonokat: nyugi, azokat csak úgy nem is fogja megkapni.
Amúgy a gondolat nem ia feltétlenül rossz, lehetséges, hogy hormonháztartásbeli vagy hormonrezisztancia jellegű probléma van, és azért nem fejlődnek a férfi nemi jellegek annyira. Ezt persze csak komoly orvosi vizsgálat tudja megállapítani (vagy kellett volna megállapítsa korábban).
Mindenesetre a magasságnak tényleg semmi köze a péniszmérethez (nincs egyértelmű korreláció a kettő között), az alhasi háj meg valóban csökkenthetné a látható méretet, de a Kérdező 71-74 kilója nem túlsúly az ő magasságánál. (oké, ilyen szempontból releváns a magasság :D)
Kérdező, ha meg tudnád mérni hogy mekkora és nem csak a szemmértékre hagyatkoznál, lehet, hogy megnyugtatóbb válaszokat is kapnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!