18 évesen kicsi a 13cm-es farkam állva?
Figyelt kérdés
vastagsága mereven:4,5cm
hossza mereven:13cm
lankadtan:5-6cm
18/F
2015. ápr. 13. 16:10
2/10 anonim válasza:
Már használható. Mondjuk egy kicsit nőhetne még.
3/10 anonim válasza:
Nem annyira rossz ez.
Látom válaszolgatnak lányok is.Nekik kicsi.
Nekik Mezőhegyest ajánlanám .Ott találnak számukra megfelelő nagyokat .
4/10 anonim válasza:
Nincs miért aggódni, a vastagsága még külön jó is, és amúgy az fontosabb is. Amúgy nekem is kb ekkora, és többször használtam már, úgyhogy nyugalom.
5/10 anonim válasza:
Hát nőni már nem hinném, hogy fog, de még el lehet vele lenni szerintem. :D Ekkor marad így is úgy is, ezt kell szeretni ;D
6/10 anonim válasza:
Nézd meg Michelangelo Dávid szobrát. Ez arányos lehet a te méreteiddel. Ha ő ekkorára mintázta, akkor nyilván ezt találta a legszebbnek és a legarányosabbnak, azaz neki van igaza, nem kell nagyobb, mert az ronda. Ráadásul a funkciója a lényeg, azt meg a méret nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!