16 éves vagyok sehol sem szőrösödöm, a farkam is elég kicsi, vajon mit tegyek? Egyszerűen csak későn érő tipus vagyok?
SEmmi furcsát nem látok a fejlődésedben.Nem vagyunk egyformák.én is hasonlóan éltem meg ezt a kort.
1 es mi a szánalmas abban ha méregeti ? Ezt kivétel nélkül minden fiú megteszi .Ha te fiú vagy és nem tetted,akkor anyud erről is letiltott .De válaszodból is ez derül ki.
Valószïnűleg későnérő lehetsz.
Ha valakinek 16-16,5 évesen sincs spermája,szőrzete akkor érdemes endokrinológushoz menni,ott a hormon szintedet is megnêzik.
Akik elég alacsonyak azok sokszor később szőrősödnek,kicsi a péniszük amíg meg nem nyúlnak,később lesz spermájuk is akár.
Magasságod?
Spermád van már?
Mekkora az a kicsi pénisz?
Nézd ha 150-155 cm magas lennél csak és így lenne mereven 8-10 cm péniszed akkor ez a magasságodhoz nem is lenne olyan kicsi.
Apukád milyen magad?
Meg kellene kérdezned apud hogy ő mikor nyúlt meg,mikor kezdett férfiasodni!
Szerintem csak későnérő vagy.
Írd azért le hogy mégis mekkora vagy,mekkora a súlyod,több infot adj meg.
FELTÉTLENÜL(!) orvoshoz kell fordulni, mert kifuthatsz az időből! Ezek hormonális problémák lehetnek, valószínűleg hormontabletta vagy hormoninjekció kúrával könnyen megoldható, de ha későn mész vele orvoshoz, jó eséllyel már nem lehet segíteni!
A hormonproblémáknál gyakori, hogy az életkor perdöntő! Aki kifut az adott életkorból, utána sokféle hormonproblémánál gyógyíthatatlan marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!