Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves vagyok sehol sem...

16 éves vagyok sehol sem szőrösödöm, a farkam is elég kicsi, vajon mit tegyek? Egyszerűen csak későn érő tipus vagyok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 21:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Es megis kit kell keresni?Marmint valami endokrinologust kell keresni?
2015. márc. 31. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Először el kell menned a háziorvosodhoz! Mondd el neki is, hogy a korodhoz képest le vagy maradva a fejlődésben, nemi érésben! Az endokrinológushoz ezek alapján ő adhat majd neked beutalót!

Egyszerűbb lenne, ha ezt a szüleiddel is megbeszélnéd! Kérd meg valamelyiküket, hogy kísérjen el téged!

2015. ápr. 1. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Egyéb adatot tudnál magadról írni?

Pl. pontos magasság,súly,pénisz méret,sperma van már?

Szülők magassága?

Mert ha nagyon alacsony vagy és a szüleid is alacsonyak akkor ezzel függ össze.

De valóban endokrinologushoz kellene menned,neten is megnézheted hogy hol találsz a környéken és bejelentkezhetsz hozzá.

2015. ápr. 1. 20:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Herek vannak,de sperma nincs
2015. ápr. 14. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Gondoltuk hogy vannak heréid.

De arról kellene írnod hogy milyen magas vagy,mekkora a súlyod,szüleid magasságáról is írhatnál,mert ezekből az adatoknól már tudnak következtetni.

2015. ápr. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!