Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 vagyok és ha maszturbálok...

14 vagyok és ha maszturbálok akkor nem jön semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szakirodalom szárazorgazmusként említi

fanszőrzetem van egy kevés hónaljszőrzetem nincs

(és igen, zavar)

2010. febr. 24. 20:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

A "ja"-d az "igen"-t jelent, vagy azt most hogyan értelmezzem?

_ Tehát teljesen felspannoltad magad, és az orgazmusod is megvolt? (igen/nem?)

_ Siettél az önkielégítés elvégzésével, vagy komfortosan csináltad, lazítva, ráérősen? (Az 9 perc az sztem lehetne hosszabb is... O.o)

Nézd, azt bevallom, kicsit furcsállom, hogy még csak előváladék sem jött neked (vagy csak nem írtad le...?) a fütyidből. Hozzád hasonló korú fiatalok zöménél azért valami ilyesmi már szokott jönni.

Három dolgot megte7sz...

1.) Vársz türelmesen (!!!) a 16 és feledik életévedig. Ha addig sem jön ki semmi, akkor >>3.)

2.) Elmész a háziorvosodhoz, és megvizsgáltatod magad, emellett tájékoztatást kérsz a pontosabb lehetséges miértekről. (Ha elmész, azért írd le ide LCi, h. mit mondott...) Ő le7, hogy beutal valahová kivizsgálásra, vagy elvégzi maga és hazaküld. Nem tudom, orvosa válogatja.

3.) Elmész egy ún. andrológiai-szakrendelésre (férfigyógyászat). Ez se nem urológus, se nem bőr- és nemibeteg-gondozó, hanem KIFEJEZETTEN A FÉRFIAK intim problémáira specializálódott. Azonban ezt a le7őséget a te esetedben még elég korainak érzem.

Fenntartom azt a le7őséget, mit már az eddig előttem "értelmesen" hozzászólók is elmondtak, hogy későnérő típus vagy. Ezt nem tudom se nem megerősíteni, sem megcáfolni, mivel nem ismerlek, ahogy a többiek sem.

Hogy kiderítsünk néhány dolgot, áruld el LCi,...

_ Kb. mikor töltötted be a 14. évedet?

_ Te jelenleg milyen magas vagy, hány kiló és milyen a testalkatod?

_ Az elmúlt időszakban (mikortól) mennyit változtál?

_ Kaptatok a suliban megfelelő színvonalú szexuális felvilágosítást, tájékoztatást a serdülőkorról?

_ DOHÁNYZOL??? (Őszintén!)

_ Iskolaorvos mikor vizsgált utoljára? Az ő, vmint az ifjúsági védőnő véleményét kikérted már a témában?

_ Te most hogy érzed magad? Ez a dolog mennyire befolyásolja az önbizalmadat, magabiztosságodat? Szorongsz emiatt? Félelmeid vannak? (Ha igen, mitől?)

_ Van valaki, akivel beszélhetsz ilyesmiről? (Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Haverok? Barátok? Iskolapszichológus? /nem szégyen hozzá fordulni, még akkor sem, ha azt hiszed...!/)

Egyelőre ennyi.

Úgy gondolom, ha tényleg zavar a problémád, akkor minden kérdésre válaszolsz, értelmesen, részletesen, kerülvén a "ja", "aha", meg a hasonló egyszavas primitív megnyilvánulásokat. Tartalak annyira értelmes és normális srácnak, hogy erre képes vagy! Remélem, te is magad, Pajti... :-)

EE

2010. márc. 12. 05:38
 32/36 A kérdező kommentje:

_ Tehát teljesen felspannoltad magad, és az orgazmusod is megvolt? (igen/nem?)

igen

_ Siettél az önkielégítés elvégzésével, vagy komfortosan csináltad, lazítva, ráérősen? (Az 9 perc az sztem lehetne hosszabb is... O.o)

lazítva, ráérősen

_ Kb. mikor töltötted be a 14. évedet?

95.07

_ Te jelenleg milyen magas vagy, hány kiló és milyen a testalkatod?

165 cm 46 kg és nem vagyok egy Hulk Hogan

_ Az elmúlt időszakban (mikortól) mennyit változtál?

szeptemberben még nem volt fanszőrzetem és november elejére lett

_ Kaptatok a suliban megfelelő színvonalú szexuális felvilágosítást, tájékoztatást a serdülőkorról?

nem kaptunk semmi ilyet csak egy nebagózz ne igyál ne drogozz óra volt felvilágosítás téren

_ DOHÁNYZOL??? (Őszintén!)

nem

_ Iskolaorvos mikor vizsgált utoljára? Az ő, vmint az ifjúsági védőnő véleményét kikérted már a témában?

iskolaorvos ezt a tájat kb 4.ben ellenőrizte utoljára akkor is fitymaszűkületre (és higéniára szvsz)

_ Te most hogy érzed magad? Ez a dolog mennyire befolyásolja az önbizalmadat, magabiztosságodat? Szorongsz emiatt? Félelmeid vannak? (Ha igen, mitől?)

-félek, ha egyszer megtetszimegy lány félek majd összejönni vele mert ha kiderül az oltári gáz lenne

_ Van valaki, akivel beszélhetsz ilyesmiről? (Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Haverok? Barátok?

csak ez az oldal

Iskolapszichológus? /nem szégyen hozzá fordulni, még akkor sem, ha azt hiszed...!/)

- az iskolánkban nincs pszihológus

2010. márc. 12. 17:46
 33/36 A kérdező kommentje:

Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Haverok? Barátok?

Anyám tesómat kényeszteti el apám sosincs itthon vagy ha mégis sose ér rá, haverok előtt nem merem felvetni mert ami ott elhangzik annak hamar lába kél, olyan barátom meg nincsen akivel ezt áttárgyalhatnám

2010. márc. 12. 17:50
 34/36 A kérdező kommentje:

Nézd, azt bevallom, kicsit furcsállom, hogy még csak előváladék sem jött neked (vagy csak nem írtad le...?)...

azt sem tudom mi az

2010. márc. 12. 18:02
 35/36 A kérdező kommentje:
azt hiszem mindenre választ adtam
2010. márc. 12. 21:48
 36/36 anonim ***** válasza:

Így van, tényleg mindenre válaszoltál, bár a te esetedben is uaz a helyzet, mint sok hasonló kortársadnál: NINCS KIBEN MEGBÍZNI, (mert mindenkit mindenkivel behülyítenek mindennel... kezdve a médiával) a skacok teljesen elapátlanodtak, rossz a kapcsolat a szülőkkel, és senkinek nincs mentsvára.

De ha ezzel tudok segíteni, akkor keress meg _>>priviben_ és dumál6unk!

EE

2010. márc. 13. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!