Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 vagyok és ha maszturbálok...

14 vagyok és ha maszturbálok akkor nem jön semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szakirodalom szárazorgazmusként említi

fanszőrzetem van egy kevés hónaljszőrzetem nincs

(és igen, zavar)

2010. febr. 24. 20:39
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Sehogy se lehet rosszul csinálni sok esze volt aki ide írta ezt a hülyeséget szerintem is fordulj orvoshoz sajnos valami baj lehet.
2010. febr. 28. 01:58
 22/36 anonim ***** válasza:

Hali!

Jaj Istenem, mekkora hülyeségeket írnak ide egyesek! Abszolút egyetértek a 22:27-essel és az előző 01:58-assal... ez már egyenesen fááááááj!

A retrográd ejakulációt egyébként -- amellett, hogy ebben a korban az előfordulását szinte elképzel7etlen -- egy 1xű vizsfálattal kizár6od, Pajtás, és erre kérlek, hogy csináld is meg, és írd is ide le, h. mi lett, hogy ezt tiztáz6suk.

A VIZSGÁLAT:

1. lépés: 3 nap "üzemszünet" után maszturbálj, és csak akkor élvezz el, ha igazán sikerült felspannolnod magad.

Zárd magadra az ajtót, sötétíts be, tégy be egy halk zenét, amire kellően ellazul6sz. (Ha meg a turbósra lazulsz, akkor arra, bár sztem az első jobb, és ha ezzel kapcs. tanácstalan vagy, írjm és linkelek ide pár kellemesen relaxáns zenét!)

Kispárnát tégy a derekad és a térdeid alá, azokat húzd fel, magadat pedig egy kicsit össze. Ha el kell menned, (le7őleg ne 2-5 perc alatt, legyen az min. 10-15, és ha jönne az élvezet) szakítsd meg, edzzed magad, mert később, ha majd kiengeded a cuccot, úgyis tökmerev leszel, s ha jól csinálod, teljesen feszes hasizommal próbálsz majd felülésszerű behajlított mozdulatokat végezni.

2. lépés: Ha nem jött továbbra sem ondó a füttyődből, közvetlenül utána csövelj egy pohárba/üvegbe. Ha retrográd ejakulációról beszélnénk, (vagyis az ondó a húgyhólyagodba ürül,) akkor annak össze kellene keverednie a vizelettel, s onnan bronzing közben távozik.

3. lépés: Vizsgáld meg az üvegbe általad frissen kitankolt vizeletet. Ha abban (főleg annak a tetején) úszkálnak a spermád kicsapódott fehérjerészei, akkor tényleg prosztataproblémád van. Ha nem úszkálnak, nincs.

Várom a jelentkezésed, közvetlenül a fent részletezett vizsgálat után. Ha tudom az eredményt, folytatom a mondandómat.

Üdv: EE

2010. febr. 28. 05:38
 23/36 A kérdező kommentje:
akkor kezdeném a 3 nap szünettel... majd jelenetkezem
2010. márc. 1. 22:01
 24/36 anonim ***** válasza:
Későn érő vagy. Nekem is 14 év vége felé volt az első "spricc".
2010. márc. 2. 18:48
 25/36 A kérdező kommentje:
jó szóval megvan... nem úszkált semmi a tetején
2010. márc. 9. 16:47
 26/36 anonim ***** válasza:

Na, és jött ki a fütyiből valami orgazmuskor? Sikerült ellövelned?

Hogy érzed? Sikerült teljesen felspannolnod magadat az akcióra?

Kb. mennyi ideig csináltad?

(Am. azt alapból gtam, hogy nem lesz itt retrográd ejakuláció... :) De sztem jobb, hogy te magad végezted el az erre irányuló vizsgálatot.)

EE

2010. márc. 10. 01:07
 27/36 A kérdező kommentje:
9 percig csináltam és nem jött semmi
2010. márc. 10. 15:56
 28/36 anonim ***** válasza:

Orgazmusod megvolt? Sikerült magad teljesen felspannolnod?

EE

2010. márc. 10. 19:51
 29/36 A kérdező kommentje:
ja
2010. márc. 11. 17:01
 30/36 A kérdező kommentje:
szal ennyi majd lesz? és ha nem akkor mikor kéne hovamenni?
2010. márc. 11. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!