14 vagyok és ha maszturbálok akkor nem jön semmi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szakirodalom szárazorgazmusként említi
fanszőrzetem van egy kevés hónaljszőrzetem nincs
(és igen, zavar)
2010. febr. 24. 20:39
1/36 anonim válasza:
Lehetséges, hogy az ondófolyadék visszafelé áramlik, a húgyhólyagodba. Így nem lehet majd gyereked, pl. Én elmennék a helyedben ndrológushoz, urológushoz kivizsgálásra ezzel a problémával. Minél korábban kezelik, annál könnyebb.
2/36 anonim válasza:
Mert mire számítasz, mi jön? Semmi..... ejakulálni csak szex közben lehet G pont stimulálással, de ezt nem tudod magadnak csinálni. Ennek a hatása földöntúli érzés, és spriccelés. A te maszturbációd csikló izgatás lehet, ami egy másik fajta élvezés!
3/36 anonim válasza:
Sorry! Eltévesztettem, azt hittem lány vagy! :)
4/36 anonim válasza:
Előzőnek: ez a Férfiak egészsége topic. :-)
5/36 anonim válasza:
Ne szivasd a népet te szerencsés mert az egyik aszt hiszi fiú vagy a másik azt hiszi lány vagy! :D:D:D Vagy tán te se tudod és azért kérdezted ezt itt fent? :D:D:D
Szerintem még ne aggódj, nagyon fiatal vagy és épp csak serdülsz, majd idővel lesz anyag is. Max 1-2 év. Ha akkor sem, akkor viszont tényleg doki kell
6/36 anonim válasza:
20.45 te mekkora király vagy! Qrvajót röhögtem! :D:D:D
7/36 A kérdező kommentje:
hogy áramolhat vissza a hugyhólyagba? az odóvezetékből jön vagyis kéne neki
2010. febr. 24. 20:51
8/36 anonim válasza:
Keress rá erre: "retrográd ejakuláció". Sok infót találsz róla a neten. Sok minden okozhatja, többek között pszichés dolog, prosztataműtét és cukorbetegség is. Ha hosszú távon így marad, nemzőképtelenséget okoz. Még mindig azt mondom, mielőbb keress fel a hatproblémáddal egy andrológust vagy urológust.
9/36 anonim válasza:
nemáramol az vissza sehova, egyszerűen arról van szó, h még nem vagy "érett" rá.
10/36 anonim válasza:
Ja, és az ondóvezetékből jön, igen, de a péniszben már a húgyvezetéken keresztül áramlik ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!