Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 vagyok és ha maszturbálok...

14 vagyok és ha maszturbálok akkor nem jön semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szakirodalom szárazorgazmusként említi

fanszőrzetem van egy kevés hónaljszőrzetem nincs

(és igen, zavar)

2010. febr. 24. 20:39
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
46%
Lehetséges, hogy az ondófolyadék visszafelé áramlik, a húgyhólyagodba. Így nem lehet majd gyereked, pl. Én elmennék a helyedben ndrológushoz, urológushoz kivizsgálásra ezzel a problémával. Minél korábban kezelik, annál könnyebb.
2010. febr. 24. 20:45
 2/36 anonim ***** válasza:
21%
Mert mire számítasz, mi jön? Semmi..... ejakulálni csak szex közben lehet G pont stimulálással, de ezt nem tudod magadnak csinálni. Ennek a hatása földöntúli érzés, és spriccelés. A te maszturbációd csikló izgatás lehet, ami egy másik fajta élvezés!
2010. febr. 24. 20:45
 3/36 anonim ***** válasza:
74%
Sorry! Eltévesztettem, azt hittem lány vagy! :)
2010. febr. 24. 20:46
 4/36 anonim ***** válasza:
46%
Előzőnek: ez a Férfiak egészsége topic. :-)
2010. febr. 24. 20:47
 5/36 anonim válasza:
71%

Ne szivasd a népet te szerencsés mert az egyik aszt hiszi fiú vagy a másik azt hiszi lány vagy! :D:D:D Vagy tán te se tudod és azért kérdezted ezt itt fent? :D:D:D

Szerintem még ne aggódj, nagyon fiatal vagy és épp csak serdülsz, majd idővel lesz anyag is. Max 1-2 év. Ha akkor sem, akkor viszont tényleg doki kell

2010. febr. 24. 20:49
 6/36 anonim válasza:
93%
20.45 te mekkora király vagy! Qrvajót röhögtem! :D:D:D
2010. febr. 24. 20:51
 7/36 A kérdező kommentje:
hogy áramolhat vissza a hugyhólyagba? az odóvezetékből jön vagyis kéne neki
2010. febr. 24. 20:51
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
Keress rá erre: "retrográd ejakuláció". Sok infót találsz róla a neten. Sok minden okozhatja, többek között pszichés dolog, prosztataműtét és cukorbetegség is. Ha hosszú távon így marad, nemzőképtelenséget okoz. Még mindig azt mondom, mielőbb keress fel a hatproblémáddal egy andrológust vagy urológust.
2010. febr. 24. 20:55
 9/36 anonim ***** válasza:
86%
nemáramol az vissza sehova, egyszerűen arról van szó, h még nem vagy "érett" rá.
2010. febr. 24. 20:55
 10/36 anonim ***** válasza:
90%
Ja, és az ondóvezetékből jön, igen, de a péniszben már a húgyvezetéken keresztül áramlik ám.
2010. febr. 24. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!